0

papara hesabını açmadan önce bir kişinin davet kodu ile açarsanız ona 5 tl kazandırıyorsunuz bilginiz olsun.

0

papara suan bankaların işlem ücreti aldığı bugünlerde hemde baya yüksek bir miktarda olduğu için bu durum suan için günümüzde e en çok kullanılan hesap haline geldi bu hesabı ise tabiki hem üye olunup kendi şahsi bilgilerinizi grip mail adresinizi girip cep numaranızı girip bu şekilde doğru bilgilerle açılan bir hesap türüdür.ayrıca papara tabiki facebook uzerinden de ksisiler bilgilerin doğruysa bu sekilde de açılabiliyor.hem hesaplı hemde kazançlı bir yol bence.

0

soruyu yanlış okuyup eksik cevap vermiş oldum şimdi. facebook üzerinden de kayıt olunabilir. veya isim soyisim gibi bilgiler kaydedilerek üye olunuyor. google play yada appstore lardan indirilip telefona kurulabilir.

0

kullanmıyorum ama ücretsiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum.sanırım elektronik cüzdan olara k kullanılan bir uygulama. bankalar aracılığı ile alışveriş yapılyor. para aktarımı yapılıyor.

0

papara hesabını ücretsiz olarak açılabilir. google play yada app stor'dan ücretsiz indirip, bilgilerinizi girince üye olursunuz. ayrıca şuanda ücretsiz çipli kart satın alınıyor. ben aldım araştırıp sizde alın derim.

0

papara nın öne aplikasyonunu indirmeniz lazım aplikasyon'u indirdikten sonra sizi yönlendiriyor,çok kolay açılıyor zaten.