0

ohooo o kadar çok varki anlatamam ki şimdi bakalım nereye kadar gidecek

hamsi
palamut
sardalya
köpek balığı
kalkan balığı
kılıç balığı
istavrit balığı
balina
su ayısı
daha neler neler de şuanlık bu kadar yeter bence

1

şimdi saymakla biter mi ki balık türleri?

hamdi, palamut, sardalya, istavrit, mezgit, dil balığı, levrek, lüfer, çinekop, yılan balığı, balina, yunus, japon balığı, turna balığı, kadife balığı, yayın balığı, siyam balığı, sazan, uskumru, kılıç balığı, melek balığı, astronot balığı, kalkan balığı, kızılgöz, mersin morinası, tatlı su gelinciği, güneş balığı, atlantik som balığı, karagöz, fener balığı, havuz balığı, zebra balığı, orkinos, nil tilapyası, somon balığı, alabalık, barbun, gümüş balığı, iskorpit, kefal, kırlangıç, palyaço balığı, kolyoz, lagos, tekir, zargana...

irili ufaklı yüzlerce balık türü sayılabilir. zaten deniz canlılarının türleri karadaki canlı türlerinden oldukça fazladır.

1

alabalık,barbun,çipura,gümüş balığı,fener balığı,hamsi,istavrit,kalkan,kefal,sazan,kırlangıç,kolyoz,levrek,lüfer,mezgit,palamut,sardalya,somon, tekir,uskumru,zargana ve daha sayamadığım bir çok çeşidi vardır.

1

bir çok balık türü var saymakla bitmez ki.
başlıcaları;
hamsi
palamut
çupra
levrek
somon
istavrit

2

hamsi, istavrit, palamut, levrek, somon, mezgit, alabalık, kefal, barbun, tonbaligi, sazan. ilk aklıma gelenler bu kadar bunun haricinde köpek balığı, yılan balığı, balina da var.

2

türleri çok ama en güzeli hamsi palamut hergün olsa hergün yesek