1

en son attığım mesajda ezgi kardeşimle dertleştik sayılır. adı lazım değil eski siteyi cimer'e şikayet ettiğimi ve onlara hakkımı asla bırakmayacağımı, onunda hakları gasp edilen diğer kişilerinde aynı şekilde bunu yapmasını ona belirttim. gereksiz insanlardan biri olan alleyezli bir isme iki satır demezsem içimde kalacak olan düşüncelerimi ona yazabileceğim mail adresini ya da başka hesabını bilip bilmediğini sordum. o da bana kendisinin bilmediğini ama başka bir arkadaşın bilgisinin olabileceğinden bahsetti. ona tekrar cimer'e kesinlikle yazmasını şikayetler çoğalırsa adı lazım değil insanları sömüren faşist uygulamaları olan sitenin gereken uyarıyı alacağından da bahsettim. ve de paramın ödenmesini talep ettiğimi yazdım. bunlar en son mesajlarımın çıktıları olmasa da genelini kapsayan satıra dökülüşlerdir.o da bana haber gelirse beni bilgilendirir misin dedi, bende tabii haber veririm dedim.

0

en son mesajımı hatırlamıyorum desem yalan olur. ama aklımda kalan bir mesajım şöyle idi :
internetten tanıştığım bir erkek vardı. onunla 25 ekim' de konuşmaya başlamıştık. sohbet akıcı olduğu için sarmıştı beni. birbirimize içimizi baya baya döktük. acı dolu geçmişimizden bahsetmiştik. günlerce konuştuktan sonra birbirimize baya baya ısındık. sanal alemde birbirimizden etkilendiğimizi düşündük. sonra benim kafamın karışıklığı yüzünden bir tartışma yaşanmıştı. yaşanan tartışma sonrası pazar günü bir yerde buluşmaya karar verdik. ilişkimizin ne olduğunu anlamamız için ayarlanmış bir görüşme idi neyse sonra buluştuk ve ben ondan reelde hiç etkilemedim. sonra tamamen dürüst bir şekilde ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi, bu ilişkiyi daha fazla uzatmak istemediğimi dile getirdim.
ben bunu dile getirdikten sonra üzüldüğünü hissettim. o üzülünce benim de yüzüm düştü ben de üzülmeye başladım. yuzumun düşmesi ile kendi üzüntüsünü bırakıp yine de benimle ilgilendi.
o kadar iyi bir insandı ki onu bu şekilde üzmüş olmak beni ciddi anlamda üzmüştü.
sonra yollarımızı ayrıldık.
benimle arkadas kalmak istediğini söylemişti. bana fazla bağlanmasın diye arkadaş kalamayız daha fazla acı çekersin dedim. kısacası soru en son mesajın neydi tarzında olunca benim de aklıma böyle bir anım geldi.
en son onunla çok mesajlaşmıştım. sohbeti baya sarıyordu. en son hatırladığım kadarıyla nasılsın diye mesaj atmıştım iyi olduğunu söyleyince rahatladım.
bu olay geçen pazar günü olmuştu yani yeni sayılır baya. öyle anlatasım geldi birden döküldüm bu soruyla karşılaşınca.

0

açıkça yazmam, yazmak istemem. o benim özelimdir. ama en fazla eve ne zaman geleceksin faalaan yazmışımdır yani :)

1

en son attığım mesajda şu yazıyordu, çıktım şimdi işten, ama bir süre daha eve gelemeyeceğim. siz yemeğinizi yeyin.