0

film değilde dizi var. adı ise suskunlar. büyük ihtimalle bir neslin en etkilendiği dizidir. o diziden sonra hayata bakış açım değişti ve çocuklara karşı olan tutumum çok fazla değişti ve hayatta ne kadar kötü olayların olabildiğini daha net anlamış oldum suskunlar dizisi sayesinde.

0

küçükken televizyonda teksas katliamını izlemiştim izlerken aslında çok sevmiştim ama gece odanda tek başına kalınca filmlerin etkisi belli oluyor.

0

7 yaşındayken 400 darbe filmini izlemiştim abim izlerken.filmi çok anlayamadığım halde hiç unutmuyordum.büyüyünce tekrar izledim bu filmi.meğerse bir başyapıtmış bu film.fransız yeni dalga akımının öncüsü olan 400 darbe filmi okulu kırmak anlamına geliyormuş.françois truffaute'ın filmi aile ve çocuk,çocuk ve okul ilişkilerine cesur bir bakış sunmuştur.filmin son sahnesi üzerine sayfalarca makale yazılmıştır.

0

sevdigim film king kong filmi idi. her defasinda dusduyunde oldu saniyordum uzuluyordum.

0

kucukken izledigim film racky balbaanun filimleri cok izlerdim

0

ben çocukken ençok kemal sunal filmlerini izliyordum onun filmlerini zevkle izliyordum

0

cocukken yesilcam filmlerini cok izler ve etkilenirdim.

0

cadılar kasabası. bulsam yine izleyeceğim ama bir türlü bulamadım.

0

var. akıl oyunları çok küçüktüm babam izlerken yanında izlemiştim uzun yıllar geçmesine rağmen hala aklımda kalan bir film

1

var. şeytan filmi. çok küçükken izledim ve psikolojimi bozdu.

1

her çocuk gibi aksiyon filmlerinden etkilenirdim, aksiyon filmlerini izledikten sonra gece yatarken kafamda kurgulayıp ertesi günü ya mahalle çocuklarıyla yada eve gelen misafir çocuğu ile o aksiyon filmlerinde yaşanan sahneyi canlandırmaya çalışırdım.