0

bence uzaya gitmek uzaya gidersek zaten hepsini görmüş oluruz

0

bence uzaya gitmek çümkü okyanus biliniyor ve daha zor

1

okyanusun dipsiz yerlerine inmek ve oradaki hayatı gözlemlemek isterim açıkçası. balıkların ve diğer yeraltı canlıların dünyasını bilmek ve yerinde görmek isterim doğrusu. ama uzaya da hayır demem. her ikisine de hayır demem mümkün değildir. ama illaki birini seçmem gerekirse herhalde uzaya gitmek isterim. oradaki hayatın daha heyecanlı olduğu açık ortadır. farklı bir alana gideceksiniz ve orası dünyadan kat be kat farklıdır. yeme, içme herşey çok farklıdır.

0

benim su fobim var okyanusun dibine inenem. yükseklik fovim de car uzaya da çıkamam. ben en iyisi yerkabuğunu terk etmeyeyim.

0

okyanusun dibine gitmek. orada ki yaşamı çok merak ediyorum çünkü. orada eminim daha önce görmediğim bir çok canlı var. ama uzayda kimse yok. canım sıkılır benim. havada dolanıyorsun ayakların yere doğru düzgün basmıyor falan hiç cazip gelmiyor uzay bana. su grubu bir burcum olduğundan suyu her yerde daha çok sevmişimdir.

0

sanırım ikiside aynı benim için.. okyanusun dibindede tüp ile nefes alıcam uzaydada o tarz bir aletle hava alıcam. ama okyanusun dibi şuan daha cazip geliyor.

0

ikiside benim için cazip.
şuan okyanusun dibine inmek isterdim.

0

okyanusun dibine inmek heralde uzaya gidemem yolda kalpten gidebilirim heralde.