1

sanırım herkese açık paylaşımlar yapıp doğru etiketler eklerseniz insanların ilgi alanlarına göre paylaştığınız şeylere ulaşmasına ve takip etmesine katkıda bulunabilirsiniz. instagram kullanmıyorum ama bir hashtagle bir konuyla ilgili tüm bilgilere ulaşılabiliniyor nihayetinde.

0

sosyal medayada takipci kasmak istiyorsunuz belli sayfalar var cagrıtaner gibi sayfalarda gt yazıp takipci kasabilirsiniz birde gtyapkazan gibi sayfalarda takip ettigi kişileri takip ederseniz dönüş yapıcaklardır diye tahmin ediyorum. resim atarkene hashtag kullanabilirsiniz örneğin resim hakkında hashtaglar yazabilirsiniz hem keşfete düşersiniz keşfetten de takipci gelir yada paneller var oradan 10 k takipci alabilirsiniz ve oto begeni ile begeniyide eşitleyebilirsiniz.

0

daha magazinsel olaylara katılıp daha fazla paylaşımda bulunursa takipöi sayısı da aryacaktır.

1

sosyal medya hesaplarının takipçi sayısını artırmanın en iyi yolu güncel olmanız ve güncel olaylara yer vermeniz gerekmektedir. ayrıca kendinize ait ilginç olan hikayelerinizi paylaşmanızı faydalı olacaktır. takip eden kişilere ara sıra önemli günlerde mesaj atmanız faydalı olacaktır. ayrıca sizi takip edenleri de takip etmeniz ayrıca önem taşımaktadır.

0

yorumlar kısmına gt yazın yani geri takip sonra takipçisi çok olanları takip edin