0

çok susama,açlığa dayanamama,vücutta sıcaklık doktora gidilip tedavi ile ilaç yazdırılması iyi olur

0

şeker hastası olanlar genellikle çabuk acıkırlar ve ellerim titremeye başlar. şeker hastalığının belirtileri ağız kuruluğu, aşırı terleme ,aşırı sinirlenme, uykunun fazla uyunması ,yemek yeme hissi ve birçok şeyini sayılabilir .genellikle aklıma ilk gelen bunlar oldu. şeker hastası artık günümüzün yayılan bir hastalığı. artık 9 kişiden 4'ü şeker hastası oluyor. çevremde de çok var böyle insanlardan. genellikle sürekli yanlarında bir yiyecek taşıyorlar. gerçekten çok zor bir durum aslında. sürekli de insülin iğnesi vurulmak zorundalar. bu ilacı kullanmazlarsa ölebilirler neredeyse. şeker hastaları genellikle şeker türü olan hiçbir yiyeceği yememelidir.

0

susama hissi
ayak topuklarının yanması
vücutta karıncalanma
sürekli açlık hissi
baş dönmesi
tansiyon düşüklüğü
daha başka neler var bilmiyorum ama annem şeker hastası ondaki belirtileri yazdım sanırım en büyük belirtilerde bunlardır tedavisi çok zor hastalıktır teyzemi ve anneannemi bu hastalık yüzünden kaybettim ve sanırım genetik çünkü bütün teyzelerimde var annemde de var önüne geçilmezse ölümcül olabiliyor kesinlikle insülin kullanma aşamasına gelmedi annem çom şükür ama sürekli yükseliyor düşürmek için ise acı biber çok iyidir kesinlikle acı biber şeker oranını dengede tutuyor ama aynı zamanda mide rahatsızlığınız varsa ülser gibi asla tüketmeyin başka çarelere bakın derim ben allah yardımcıları olsun gerçekten zor hastalık unutmadan herkesin bildiği bir yanlışı belirtmek isterim şeker hastaları şekerden uzak durmamalıdır evet fazla değil ama günde azda olsa tüketsinler vücut şekere alışmazsa daha fazla inip yükselir ve hastalık daha fazla ilerler pirinçte şeker oranı fazla olduğu için bir çok şeker hastası kullanmaz ama bir kaşık bile olsa yenmeli vücudun buna ihtiyacı var tamamen kendinizi şekerden kesmeyin derim ben annem 6 yıldır şeker hastası ve ben baktım ona yüksek lisans yaptım resmen şeker üzerine

1

ağız kuruluğu, sık sık acıkma, açlık çekince birden el ayak boşalması, sık idrara çıkma, çok fazla su içme ihtiyacı, kuru ve kaşıntılı bir cilt , ellerde ve ayaklarda uyuşma hissi şeker hastalığının başlıca belirtileridir. eğer bu belirtilerden bir kaçı sizde mevcut ise bir dahiliye uzmanına gidip kan testi yaptırmanızı öneririm.

0

aşırı terleme
detideki döküntüler
alırı uyku
çabuk kızma bunların arasındadur.