0

evde turk kahvesinin yerini hicbir sey tutamaz

0

evdeki yapılan türk kahvesini dünyaya değişmem

0

ben evdeki türk kahvesini tercih ederim sonuna kadar... starbucks'a çok nadir giderim. gitsem de türk kahvesi isterim sanırım. mis gibi köpüklü bir türk kahvesinin yerini hiç bir şey tutmaz. belki bir ihtimal çay tutabilir sadece. :)

0

ben hayatımda hiç starbucks gibi bir yerde kahve içmedim nedeni de şöyle açıklayayım bu yurt dışı bazlı şirketlere para vererek bir kahveye on lira vermem zaten o ayrı bir mesele de hem yurt dışına türk lirası vermek istememem. bunun yerine gider eski usul kahvede içerim çayımı kahvemi ne gereği var böyle absürt yerlerin önemli olan şey tadıysa evde yaparım zaten çok da güzel oluyor evde yapılan kahve de ben kısacası dışarda kahve içecek olsam gidip de zengin züppe tiplerin kız düşürmek için takıldığı boş yerlere para dökmem iki liraya mahalle kahvesinde içerim kahvemi ve oradaki amcaların dayıların muhabbetleri daha güzel olur size de tavsiye ederim yabancı sevdalısı olmayın türk genci türk örfünü bilsin türk örfü ile yaşasın bizim kafe kültürümüz yok

0

tabiki evde yapilan türk kahvesi... tabiki diger kahve cesitlerini dr denemek gerek ama tercihimi türk kahvesinden yana kulaniyorum.

0

ben evde yaptığım türk kahvesini daha çok severim ve icmedigim bir günüm yoktur kahvesiz duramam asla

1

tabiki evde yapılan türk kahvesi , yorgunluk alır ve keyif verir türk kahvesi .