0

şebeklik yaparsanız biraz bebekler kolay alışır ve güler veya onları sevdiğinizi güzel cümleler ile belli ettiğiniz zaman da hoşlarına gidiyor be gülümseyebiliyorlar. genelde güldürmek iiin türlü türlü şeyler de yapılabilir haraketleriniz ime güldürebilirsiniz.

0

bebeklerin gülmesi için karnını doyurup altını açın ve siz onun rahat olmasını sağlayın bi 5 dakika falan altıni kapatmayın çocuk zaten hergün bezin içinde kalıyor ve oda bez takılmasını haliyle istemez sonra biraz öğle durduktan sonra temiz bir bez takıp temiz kıyafetler giydirdikten sonra su içirin biraz oynayın hoşlanacağı şekilde davranın yakınlık kurun onunla o zaten güler size tepkiler verir .

0

bebekleri güldürmek için önce karnı tok altı temiz olması gerek onunla şakalaşmak sevmek çok tatlı gülüyorlar

0

karnını doyurmak, altını temizlemek,onu sevdiğinizi hissettirmek kucaklamak gözlerinin içine bakarak gülümsemek sicakliginizi hissettirmek bir bebek daha ne ister. mutlu bebek zaten güler bunları yaparsanız bebeğimiz mutlu olur.

0

eliniz ile yüzünüzü kapatıp ce 'e demek tuhaf sesler çıkarmak

0

en iyisi “cee eee “ diye gözleri kapatıp açmaktır. her bebekte işe yarıyor. hiç bu hareketin geçersiz olacağı bir durum görmedim :)

1

bebekleri güldürme yolları yüzünü kapat cee e yap.