1

onun üç çocuk yapın dediğinde yapacak olan kitleyi biliyor..koşulsuz şartsız ona itaat edenler.. adam hemen 3 hatta 4 yapıyor.. yapıyor ki kendi gibilerden yetişsin geriden gelenler de onu sevsin oy versin. bu adam ocak ayında 74 bin kusur maaş alacak.. onun her dediğini elleri patlayana kadar alkışlayan kitle ise asgari ücretliler..74 bin alacak adamı alkışlayanlar 1600 liraya tamah edenler. adalet yok bu ülkede..adam düşünmüyor bile..ben bu adamın dediklerini bir sorgulayayım..bir bilene danışayım falan yok.. artık herkeste internette var.. açsa araştırsa öğrenecek de.. açmaz.. girer abidik gubidik sitelere.. oralarda oyalanır.. haber okumaz, izlemez.. kısacası yazık bir kitle gelecek ardımızdan 3 çocuğun eseri olarak..

0

genç nüfusa önem vermek ,artmasını sağlamak için istiyor. ama türkiyenin bu şartlarında 3 çocuğa bakmak hiiiç kolay değil.

0

genç nüfusun artması için istiyor sanırım ama bu insanlar bu çocuklara nasıl bakacak onu söylemiyor. hatta en son 4 çocuğa kadar çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. günümüzde bir çocuğun bile masraflarını karşılayamazken üç çocuk beş çocuk nasıl olur anlamak zor. genç nüfus artsın ama bu gençler iş bulamıyor, okusa atanamıyor. üzerine fazla düşünülmeden verilmiş bir tavsiye gibi duruyor.

0

recep tayyip erdoğan neden 3 çocuk yapmamızı istiyor ülkenin gelişmesi için nüfusun artması için bir de ne hikmetse bize diyor ama kendisinin yanlış değilim de 2 tane çocuğu var bu nedenden dolayı bizim 3 çocuk yapmamızı mı istiyor artık üst ülkenin gelişmesi için bir de doğu tarafı zaten bir sürü çocuk yapıyor yani doğu tarafına laf söyleyecek bir şey yok ama batı tarafı bir tane en fazla bilemediniz iki tane çocuk getiriyor bu nedenden dolayı türkiye'nin nüfusu 1 tane 2 tane neden düzelmez yani ihtiyaç olduğundan dolayı başkan erdoğan 3 çocuk en az yapın diyor yine de hayırlısı olsun hayırlı değilse hiç olmasın yani allah'tan hayır diliyorum bu kadar