1

katılır mısınız bilmem ama yüzü güzel olanın genellikle sesi de güzel oluyor gibi bi tez atıyorum ortaya. sanırım güzel diye sesi de güzel olacak diye beynimi inandırıyorum. o yüzden hayal kırıklığı olabiliyor.

1

ikisi bir arada olsa daha iyi ama yüz güzelliği olsun bir erkek için güzellik gidene kadar kullanırsın.

1

güzellik göreceli olduğu kadar emanettir de. her geçen yıl biraz daha terk ediyor seni. benim yüzüm aşısı derecede güzeldi. hayatım boyunca bunu her gittiğim yerde mutlaka söylediler. erkeklerden önce kadınlar bile belirtirdi bu hayranlığı. fakat geçen zaman hergün biraz daha yıpratıyor. şu an 28im. 18 yaşımdan eser yok. fakat sesim hala aynı hatta zamanla daha da güzel bir hal almaya başladı. sesim üzerine çok heveslerim vardı. şehir genelinde çok şiir dinletilerine, sunumlara katıldım. şarkı söylemeyi çok seviyorum ve enstrüman yeteneğimde vardı. fakat babam herşeye engel olduğu gibi müzik alanında çalışmama da engel oldu. evet hala sesim çok güzel ama herşey için iş işten geçti zaten babam sayesinde sevesim bile kaçtı. şu an güzel şarkılarımı sadece oğluma söylüyorum. bakın yüzümde çok güzeldi sesim de. ama bir işe yarayan yanı olmadı. kısaca şans lazım arkadaşım. talih lazım insana. şöyle sağlam bi babadan olmak dişli bir anneden doğmak lazım. seni yeteneklerin için taktir edip onları kullanmana izin verecek ebeveynler olmalı. balıktan kavağa çıkmasını beklemekle olmaz bu işler. keza onu da becerdim. lise vakti anadolu kazanmazsan lise yok dedi kazandım o beklemiyordu. beni birşeye benzetemiyordu. çünkü her yıl okul birincisi olduğumdan dahi haberi yoktu. neyse gittim liseye. sayısal seç dedi o yıllarda maddi manevi çok yıprattı beni üstüme tonla sorumluluk yükledi. onu da başardım. sayısal okuyup bi de üniversite kazandım. hemde bölüm üçüncüsüydüm. bu kez para göndermem kendin oku dedi. şunları birine anlatsam güler. basarim için rencide edilir. başardıklarım için dayak yerdim. kısaca beni bu hayata babam mecbur etti. daha da kısası bu hayatta ne yüz ne ses talih olacak insanda talih.

1

her şey gelip geçici ama ben sesimin güzel olmasını isterdim. ben sesimi hiç beğenmiyorum bu yüzden sesimin güzel olmasını isterdim.

1

yüzümün güzel olmasını isterdim. çünkü sesimi millete dinletecek değilim.

1

sesimin güzel olmasını isterdim ses oldumu yunun önemi yok zaten .

1

sanırım yüzüm güzel olsa da kendimi beğenmiyeceğim için sesimin güzel olmasını isterdim. ne yoksa onu isterim.

1

her ikisi de güzel olsa daha iyi olurdu ama şu konumda önce yüz, sonra ses.

1

tabii ki yüz güzelliği insanlar ilk yüze bakarlar

1

yüz güzelliğini tercih ederdim. burda yüzün güzel olsa bi uykusuzlukla çirkinleşirsin diyenler olmuş ona kalırsa ses güzelliği de bi ses kısılmasına ya da uzun vadede ses telleriyle ilgili bir hastalığa bakar. her şey geçici olabilir yani. ölcez diye de yaşamayalım mı? bence yüz güzelliği daha önemli. bir insana baktığında ilk görülen şey yüz, ses falan daha sonra gelir. çok çirkin çırtlak ya da aşırı kalın bir sesin olmadığı takdirde de bülbül gibi şakımaya gerek yok herkes sezen aksu olcak diye bi kural mı var yani ya da evlenirken adam sana bethofendan 9.senfonıyle opera yap mı diyo sesi napcaz allah yüz ve gönül güzelliği versin arkadaşlar

1

ben kişiliğinin ve yüzümün güzel olmasını isterim tabiki beni kimse sesimle laf edemez ama benim içinin guzelligi yüzüme vurursa bu benim için onur ve gururdur.kişiler arasında.

1

yüzümün guzel olmasını isterdimmmm.

1

yüzümün tabiki sesle bi işim yok

1

yüz güzelliği daha etkili sanki...

1

yüz güzelliği kalmıyor güzeldir ne oldu çocuk olunca uykusuzlak çöktüm güzellik kalıcı değil ama çok şükür benm sesmde çok güzeldir aynı güllü gibi sesim var gayettee sesmden memnunm tüm arkadaşlarım beğenir arkadaşlarla bulustigmzda hep bana söylentiler sesim bana göre güzel değil tüm arkadaşlarıma göre guzel

1

sesimin guzel olmasini isterdim... yuz guzelligi gelip gecici