1

duygu01 gibi insanlar ahmet kayayı terör ile sucluyor. fakat bilinmesini isterim ki recep tayyip erdoğan’ın okuduğu bir siir yüzünden hüküm yemesi sonucu cezaevine gitme gecesi diye bir toplum olusturuldu. ahmet kaya bu toplumda konser verdi. ahmet kayanın terörle hiç bir ilgisi yoktur.

1

ahmet kaya katıldığı bir ödül töreninde “kürt kökenli oldugum için yeni albümde bir körtce müzik seyleyip klip cekecegim. eminim ki bunu yayınlayacak yürekli insanlar var” dedi. bu sözlerinden sonra sanatcı serdar ortac ortalıgı karıstırdı. ahmet kaya pkk damgası yedi. ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. fakat herkes bilir ki ahmet kaya bu memleketin sevdası ile yanan bir ses sanatcısıydı.

0

duygu01 gibi insanlar işte böle düşünüyor. akıl var mantık var apoda terörist senin o cumhurbaşkanın ozaman neden onu idam etmiyor hayır kardeşim benim dediğim gibi adam kendisi gitti sınır dışı edildi mahbbetide yalan öyle birşey yok adam adam gibi adamdır

1

ahmet kaya konserinde kürt şarkı söyledi ve kürt türk kardeştir demesiyle türkler taşladı ondan sonra oda bana bunu yaptılar ben bir kürt şarkısı söyledim ve kürt ,türk kardeştir dedim diye böle oldu ondan sonra terk etmiş ülkeyi ordada hastalandı rahmetli oldu allah rahmet eylesin .

-1

kürt olduğu ve teröristlere yardım ettiği için sınır dışı edildi