0

bu cuma günü yine iki ezeli rakip olan fener ile galatasaray karşı karşıya gelecekler. şimdiye kadar aralarında yapılan müsabakalarda fenerbahçe'nin ezici üstünlüğü göze çarpmaktadır. ama öte yandan iki takımda özellikle fenerbahçe son zamanlarda çok kötü performans göstermektedir. ama ne olursa olsun bu maçta hiçbir favori yoktur. istatistikler ne kadar fenerbahçe'yi gösterse de bu maçı şimdiden kestirmek oldukça güçtür. ama her şeye rağmen yine fenerbahçe kazanır diyorum.

0

bence fener gsyi yener skorda soyliyeyim 1 3 biter

0

yılların iki ezeli rakibi ve derbisi olan fenerbahçe ile galatasaray karşılaşmasında favori fenerbahçe'dir. çünkü fenerbahçe ne kadar güçsüz bir kadrosu olursa olsun galatasaray karşısında herzaman farklı ve güzel bir oyun oynamaktadır. bundan ötürü fenerbahçe maçı kazanır derim.

0

fenerbahçe bu sezon çok kötü bir dönem geçiriyor galatasaray yüzde 70 galip gelir.

0

bir beşiktaşlı olarak bence artık bunların bi önemi yok türk futbolu artık keyif vermiyo ki inanın bu şekilde devam edilemez maçlarda kavga gürültü küfür eksik olmuyo her takımın ayrı hakemi var her maça her takıma ayrı hakemler veriliyo artık içimden futbol izleme isteği gelmiyo sürekli birileri birilerinib hakkını yiyo hiç sevmediği şey bu ama dünya böyle bi yer belli ki güçlü olan zayıfın hakkını yiyecek maça gelecek olursak fenerbahçe ne kadar kötü gidişatı olsa da büyük bi camia galatasaray maçında ipleri eline alacaktır alamazsa zaten cocu gönderilecektir benim görüşüm

0

bu haliyle fenerbahçe kendi evinde bu maçı olamaz o sene bu sene bence, teknik direktör kötü takım daha tam anlamıyla oturmadı birbirlerinin özelliklerine bilmiyorlar oyuncular.

0

bu sene o sene galatasaray için fenerbahçeden ziyada kimse duramaz gibime geliyor devre arasinda da daha da fazla güçlenecektir.

1

gönlüm fenerden yana ah keske ama hep galatasaray aliyor birde şike yi fener yapiyo diyolar

1

bence berabere biter genelde derbiler öyledir

2

belki o sene bu senedir diye galatasarayın yeneceğini düşünüyorum