0

a rh+, a rh- , b rh+b rh- , ab rh- , ab rh+, 0 rh+ , 0 rh- benim bildiğim 8 dir. 0 pozitif herkes kan verebilir fakat sadece kendi kan grubundan kan alabilir. en zor bulunan kan ise 0 rh-' dir.

0

a, ab, b ve 0 ve bunların negatif ve pozitifleri olmak üzere toplamda sekiz adet kan grubu bulunmaktadır bunların içinde en az bulunan yani en şansız diyebileceğimiz kan grubu sıfır rh negatif kan grubudur.

0

bazı kan grupları vardır ve gerçekten de bulunması zor olan kan grupları vardır bazıları ise her kişinin genel olarak kullandığı kan grupları arasında yer alıyor.

0

bence en iyi meyvelerin kış aylarında tüketilebileceğini tahmin ediyorum. çünkü göre biliyoruz ki kış aylarındaki meyveler daha çok faydalı olduklarını ve kan yapıcı özellikleri olan meyveler olduklarını söyleyebiliriz. özellikle nar ve greyfurt meyveleri gerçekten kan yapıcı özellikleri olduğu için günde en az birer kez yemeği tavsiye ederim. çünkü bu meyveler hem bizi sağlığımız açısından korur hem de vücudumuzun daha dirençli olmasını sağlayabilecek meyvelerin başlarında geldiğini söyleyebiliriz. bazı kişileri yemesini hiç sevmediğini biliyoruz aslında çünkü bazı meyveler sevilmiyor beğenmiyor aslında hata yapıldığını düşünüyorum bu konuda. çünkü ne kadar yersek bizim için aslında o kadar iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü baktığınız zaman bunlar genel olarak vitamin meyveleri olduğunu söyleyebiliriz. onun için hiç gelmese bile en azından günde birer kez sularını sıkarak bir bardak da olsa içmemiz gerektiğini düşünen kişilerdenim bunun için günde bir bardak tüketmeye özen göstermeliyiz. kış aylarında genel olarak daha çok hastalığa ve gribe yakalanma olasılığı mı daha yüksek ve bu yüzden de yapılması çok doğru olan bir şey olduğunu düşünüyorum.

0

kan grupları arasında a, b ab, 0, ve bunalra negatif ve pozitif değerli kan grupları vardır. yani a rh +, _, b rh +_ , ab rh +_ , 0 rh +_ , kan gruplarının olduğu bilinir. bunlar arasında en az bulunan kan grubu ise ab rh - ile 0 rh - kan gruplarıdır. öte yandan en fazla bulunan ise a rh+ kan grubudur.

0

kan grubu 4 tanedir a,b,ab ve 0 olmak üzere.
rh olarak 2 grup vardır negatif ve pozitif olmak üzere.
en zor bulunan kan grubu ise 0 rh negatiftir.

0

a-b-ab-0 olmak üzere 4 adet kan grubu vardır ve bunların da negatif ve pozitifleri mevcuttur. en zor bulunan kan grubu ise ab (-) grubu kan grubudur.

0

kan gruplar;
a
b
ab
0'dır. en az bulunan kan grubu ise 0'dır.

0

0 rh (-) en zor bulunan kan grublarından biridir.

0

üç adet kan grubu var temelde. en az bulunanı 0 rh -.