0

bütün maskeler jeller kremler koca bir yalandır. hepsi tüketelim diye yapılmış maddeler. bir jel almanızın tek amacı yüzü temizlemekse gönül rahatlığıyla alın muhtemelen temizler ama amacınız lekem gitsin sivilcem istifa etsin siyah noktalarımı sınır dışı edeyim falansa maalesef

0

yani ben altın maskesini denemedim ama garnier demedim. yani ben eminim ki altın maskesinden de memnun kalmam.. çünkü garnier'den de memnun kalmamıştım. yani benim uyguladığım başka şey var maske var. hem o cildi canlandırıyor, hem yaşlandırmayor cildi bebeksi yapıyor. yani mesela tarifinde verebilirim. ben genellikle domates rendeleyip içine pirinç unu atıyorum ve katı mı sıvı olacak şekilde ondan sonra yüzüme sürüp 20 dakika falan beklettikten sonra yüzümü yıkayıp nemlendirici sürüyorum.. ama bunu her gün yapıyorum tabii ki de gerçekten de çok iyi geliyor. bazen patates rendeleyip onun suyunu da yüzüme sürüyorum o da çok güzel hani böyle diğer maskeleri falan beğenmiyorum en güzeli doğal yollardan başvurmak bence tavsiye ederim. yani benim yaptığımı yaparsan gerçekten de çok memnun kalacaksın, ben arkadaşıma tavsiye etmişimdir.. hep memnun kalmıştır yani.

0

her iki ürünüde denedim altın maske daha iyi bana göre.
siyah maskeyi kullanan bir çok arkadaşımda memnun kalmadı maalesef.

0

ikisinide denedim ama memnun kalmadım. benim cilt tipime uygun değiller. gerçi hiçbir maske malesef benim cilt tipime uymuyor :/ ama altın maskenin daha iyi olduğunu söylüyorlar.