0

türk sinemasının güldüren yüzü aramızdan erken ayrıldı

0

kemal sunal 10 kasım 1944 yılında dogmustur. kemal sunalın dogum tarıhı 10 kasım olmasına ragmen mustafa kemal ataturkun olum yıldonumu 10 kasım oldugu ıcın 10 kasımda gulemem dogum gunumu kutlayamam dıyerek 10 kasımda olan dogum gununu 11 kasımda kutlar. bu hep boyle olmustur. kemal sunalı hababam sınıfıyla tanıdık belkı, onlarca fılmde rol aldı onlarca fılmde basrol aldı hatta. onun uzerınde dızıler cekıldı onun uzerıne fılmler cekıldı. kemal sunal turkıyenın unutmayacagı ve bı omur yasatacagı dunya capında bir komedyendır. kemal sunal turkıyenın en buyuk degerlerı arasında gosterılmektedır. kemal sunal son olarak 3 temmuz 2000 yılında fılm cekımıne giderken ıstanbulda sabah 7 de otobusle hava alanına gıder . otobuste yanındakılre hıc gıtmek ıstemedını fakat mecbur oldugnu soyler ve yola cıkarlar. hava alanına vardıklarında ıse kemal sunal ucaga bıner ve terlemeye baslar . ucak hareket edınce kemal sunal hareketsız durmaya baslar bunu farkeden cevresı ucak kalkmadan durdurur ve kemal sunalı korıdora duz bi sekilde yatırırlar oglu alı sunnal aglaryarak babasının gozunu acmasını ister vem usahalede bulunurlar fakat cok gectır kemal sunal 3 temmuz 2000de trabzona fılm cekmek ıcın giderken hayatını kayveder.

0

kufursuz replikleriyle bir cogumuzun yuzunu guldurebilen mutevazi iyimser bir oyuncu.. vefaatini hatirladikca uzulmemek elde degil. recep ivedik cumali ceber gibi filmleri izleyince emin olun kemal sunal i cok ariyacaksiniz arkadaslar.. oglu ali sunal guldur guldur show da hala devam ediyor guzel bi program izlemeyenler varsa kesinlikle izlesin gercekten tek kelime kalite..

0

komediyi bu kadar içten yansıtabilmeyi beceremeyen rakibi olmayan samimiyetine hayran olduğumuz nadide şahsiyet

0

çok şakacı komik herkezi filmleriyle güldüren çok ama çok değerli bir oyuncu mekanı nurla cennetle dolsun onun gibisi gelmez

0

kemal sunal türkiye’ye gelmiş en iyi yerli oyuncular arasında ilk sıralarda yer alır. 1954 tarihinde malatya’da doğan kemal sunal babasının tüm itirazlarına rağmen tiyatrocu olmuş ve türkiye’nin en tepesine kadar gelmiştir. rahmetlinin oynadığı 200 kadar filmi bulunmaktadır. bunlarda toplumda yer alan konuları ve sorunları ele almıştır. ayrıca topluma mesajlar vermiştir.

0

on numara bir oyuncu ,doğal usta oyuncu yani işini başarılı bir şekilde yapan biriydi komedyendi, ben kolay kolay bir şeye gülmem ama beni güldüren tek oyuncu diyebilirim .allah rahmet eylesin.

0

ölümsüz sanatçılar arasındadır halen filmleri izlenmektedir

0

gerçekten işini çok iyi yapan ve izlediğimiz her filminde bizi tekrar tekrar güldüren bir kişilikti onun gibisi gelmiyor gerçekten