0

doğru olabilir yada tam olarak kendileri de emin olmayabilirler. sonuçta yaa eski zamanlarda uygulanan insan deneyleri suanda etik olmadığı için insan üzerinde olusturabilecekleri etkilerini kestiremiyor olabilirler.

0

bence doğru çünkü bulunan ilaçların maliyeti tedavi masraflarının yarısı kadar bile etmez

3

para insanlar için öylesine önemli hale geldi ki ben her şeye şüphe ile bakıyorum. insanlara savaşmaları için silah satabilen, uyuşturucu satabilen, geri kalmış ülkelerin madenlerine sahip olmak için sivilleri öldürebilen mantıkilaç satıp para kazanabilmek için bulduğu tedavi yöntemlerini de saklayabilir.

işin bir diğer yönü de tedavi yollarını ve ilaçları kendimiz bulmak yerine, bunun için çalışmak yerine başkaları ilaç buldu ve bizden saklıyor diye sızlanmak da çok trajik değil mi? kendin çalışıp ayakların üstünde duramadığın müddetçe başkalarının seni kullanması, sömürmesi kaçınılmazdır.

2

sürekli bu gündeme gelen bir konudur. insanların hastalıklarına çözüm bulunduğu vakit bu ilaçlara ihtiyaç olmayacak böylece de ilaç firmalarına da gereksinim kalmayacaktır. ilaç firmaları bunu göze alamazlar. çünkü elde ettikleri kazançlar oldukça düşecektir.

1

bence dogru.. cunki;insanlar hastaliklarina cozum bulundugu zaman ilac kullanimini birakacaktir veya azalfacaktir.buda ilac firmalarinin cirolarini dusurecektir. bulunduguna kanaatim var ama halka soylenmemesinin en buyuk nedeni ise para oldugunu dusunuyorum.

1

ben doğruluk payı olacağını düşünmüyorum.
neden saklansın ki ?