0

otobüs yolculuğuna bayılırım bu yüzden genelde otobüsle seyahat ederim. bir kaç tavsiyem olacak size;
-deniz suyunu çok sıcak istiyorsanız kalabalık ve havası önemli değil derseniz mersin tarafı en ideali olacaktır.
-gençseniz veya kendinizi hala genç hissediyorsanız :) muğla da kelebekler vadisi adında çok güzel bir vadi var. bildiğim kadarıyla vadiye kara yoluyla ulaşım yok.denizle ulaşım sağlanıyor sadece. taş binalar yok. ya ağaç evlerde yada çadırlarda kalıyorsunuz. havası biraz nemli. ama mutlaka orada kalınıp tecrübe edilmesi gereken bir yer.
-ailenizle güzel vakit geçireceğiniz bir yer olsun isterseniz avşa adasını öneririm. orada hayat ne çok yavaş nede çok hareketli. ama çok huzurlu onu söyleyebilirim.
-yok bana deniz değil tarih lazım diyenlerdenseniz kesinlikle mardin'e gitmeniz gerekiyor. o şehri anlatamam. büyüleyici bir yer. oraya gidip büyülenmemek elde değil. ben iki kez gittim ikisinde de aynı heyecanı yaşadım. tekrar gitmeyi çok istiyorum.
- bana hem tarih hem de lezzet lazım güzel tatlarda barındırsın derseniz de gaziantep bunun için biçilmiş kaftan. tarihi dokusu, yemeğe doymayacağınız tatları, her türlü bakır eşyasını bulabileceğiniz bakırcılar çarşısı ayrılmak istemeyeceğiniz yerlerden olacak.
gezip gördüğüm yerlerden aklıma gelenleri yazmaya çalıştım. umarım bir fayda sağlar size de.

0

en iyisi arabanızla yola çıkıp geze geze türkiye turu yapmak çok istiyorum bunu yapmayı