0
0

gamze cilte oluşan küçük çukurlardır, oluşma sebebi ise oradaki kasların tam gelişmemesi olarak bilinir, genelde yüzde yanak kenarında, omuzda belde, dirsekte olabilir, insanlara yakıştığını da inkar etmemek lazım.

0

bildiğim kadarıyla yüz kaslarının eksikliğinden dolayı gamze oluşuyormuş çoğu kişide de var

0

gamze yüzdeki kasların tamamen gelişmemesiyle kısa kalan kasların orda çukurluk meydana getirmesiyle oluşmuştur.

0

ben kardeşimin yanaklarını sıkıp gamze yapmıştım ama bunu doğduğu gibi yapmalısınız tazeyken. gayet de güzel gamzeleri var şuan

0

tam bilmiyorum ama şöyle derlerdi yeni doğmuş cocukların yanakları iki parmakla sıkılır 1 dk tuttuktan sonra bırakılır öyle iz kaldığı söyleniyor büyüyünce çukur gibi gözüküyor.

0

gamze vücudun bazı yerlerinde kas eksikliğinden kaynaklı oluşan çukurdur . yüz bölgesinde yanakta ve çenede oluşur genellikler.

0

gamze kasların kısa olmasından oluşur ama kaynanam bnm oğluma yapmak istedi iki eliyle bastırıp gamze yapayım dedi hayr dedim istemedim çocuğumun canı acirdi gitsin kendi çocuklarına yapsn

0

gamze yanak da ve çukur da güldüğümüz zaman oluşan çukurluklar dır tabi herkes de olmaz bazılarının ki çok belirgin olur. yüz kaslarının kısa olmasından kaynaklı bir problemdir.genetiktir de aynı zaman da.

0

yüz kasının kısa olmasından dolayı genetik bir hasadır.