1

koyu kahve veya sıyah renkj sac yakısır.

1

şarısın,kızıl saç rengi gibi genellikle açık renk tonları kumral yüzlü kişilere yakışır

1

kahverenginin tonları, açık küllü kumral gibi renkler çok yakışır. ayrıca ben koyu bakır tonlarını da çok yakıştırıyorum kumrallara.

1

kumral insanlara tabikide en çok siyah saç yakışır. düşünsenize kumral buğday tenli bir insan saçları uçuk renkler veya sarışın. bence çok itici ve antipatik durur. bu birazda insanın kafa ve yüz yapisina baglidir. yüz hattı eger duzgunse sarı da olabilir fakat normal bir kumrala gidebilecek saç rengi siyahtir. kumral birisi olarak saçlarımi çok seviyorum :)

0

kahve ve tonları
gölgeli renkler de yakışır
ama asla kızıl tonlarını kullanmadınlar

1

kumral insanlara bence öyle ciyak tonda açık renkler kesinlikle yaışmaz şöyle nasıl anlatayım sarı ama koyu tonda olacak şekilde saç renkleri daha çok yakışır kahve tonları güzel gider ama siyahta yakışmaz diye düşünüyorum

1

gözler,im yolalrıdna ömrum yetermı bılmem sensız bu topraklarda acarmı yaprak bılmem gozlerım yolarında emrum yetermı bılmem ozlerdım cok ozledım
ınsafsınzı kızı
yuregın omrumde sakl ıgızlı derınde dılelrım tutuluyor senı her gordugumde yuregım yuregınde saklı gızlı derınde dıllerım ttuluyor senı her gordugumde saklı gızlı konusmak
kumrallarrrr

0

kumrala her renk yakışır yahu. kumral böyle melezlerin rengi gibi. kahve tonları daha çok yakışır ama kumrala sarı falan yakışmaz. kumral ve yeşil gözlüyse insan, dünyaya 1 0 önde gelmiş demektir :)

0

kumral, kahverengi, sarı gibi renkler yakışabilir kumrallara

0

he yaawww kumrallara kizil cok ama cok yakisiyor yada siyah sac da yakisir cok

0

kumrallara en çok yakışan saç rengi siyah ve kızılın köyü tonlarıdır bence.hafif dalgalı da olursa şayet daha güzel olur.

0

bence kumrallara yakışan saç rengi kızıl diğer renkleri nedense ben yakıştıramıyorum ama kızıl cuk diye oturuyor kumrallara bence kumral saçlı kızlar varsa aramızda hemen kızıla boyatmalıdır saçını benim düşüncelerim bunlar :))

0

siyah kızıl arası bişey olursa çok yakışır...

0

siyah ama biraz da kızıl olacak gün batımı gibi

0

kahve bakır sarı sıcak tonlar çok güzel gidiyor yüzleri ortaya çıkıyor

0

kumral tenli birine koyu saç rengi yakışır, hafif sarıya kaçacak bir saç rengi de güzel olur.

0

kumrallara sarı renkli hafif dalgalı saç rengi çok yakışıyor. kumrallara diğer yakışan saç rengi de kahve tonlarıdır. kahve tonlarında saçın düz olması daha çekici gösterecektir.

0

kumrallara kahverenginin tonları kesinlikle güzel gidiyor . hele de saçlar uzunsa vazgeçilmez olabilirler .

0

kumrallara birçok renk iyi gidiyor, sarışında esmerde fena değil. ama ben kahve tonlarını daha çok yakıştırırdım.

0

kim ne derse desin koyu tonlar yakısır mesela kahverengi onu tamamlıcaktır :)