0

alkol hiç kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum hem haram, hem cebinize zararlı, hemde sağlığınıza zararlı daha bundan başka kötü ne olabilir ki?

0

ben alkol kullandım ve 1 ay cok sık tükkettim 1 şarap alıp 1 saatde bitiriyordum tek başım dönüyordu fakat gidenler dönmüyordu kullanmayın paranıza ve saglınıza yazık.

0

hergün alkol içen bir insan elbette degilim hergün kullanılmasina da karşıyım. her konuda olduğu gibi alkol kullanımında da dozu ve sınırı bilmek gerek.

1

alkol kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. çok dayanıklı olacağımı da sanmam ve vücuduma bir fayda sağlayacağını. kokusu bile rahatsız ediyor. kullanımına karşı değilim herkesin özgür iradesi, ama alkol uğruna çoluğunu çocuğunu perişan eden, ailesine bakmayan, kendi perişan olan insanlara karşıyım. ekmek parası yokken, olan parasını alkole yatıran insanlar tedavi edilmeli, allah esirgesin herşeyin bağımlılığı zor.

1

alkol özel gecelerde kullanırım , abartılmadan içilmesi gereken birşey bence dozu aşmamakda fayda var . bunu sarhoş olmak adına değilde biraz eğlence amaçlı kullanmak gerek ama maalesef insanlarımızı getirdiği hale baktığımızda tabi uzak durulması gereken içeçeklerdendir .

1

alkol duzenli olarak kullanmiyorum ama ortam buluncada ayarinda icen birisiyim.tavsiye etmem hem sagliginiza hem cebinize zarar.ayrica her ne kadar ara sira icsende gercekten guzel bir tadi oldugunu soyleyemem.alkole bulasmadiysaniz uzak durun derim onerim budur.

0

nadiren kullanan biriyim ve karşı değilim