0

anıtkabir önünde nöbet tutan askerler nasıl kıpirdamadan duruyorlar?

uyuşturucu iğne felan mi yapıyorlar öyle duymuştum

7 cevap
0

özel eğitimli askerler sanırım yoksa mümkün degil bir insanın kipirdamadan durması.

0

sıkı bir eğitimden geçiyorlar tabiki ve seçiliyorlar eğer herşeye gülen ,ciddi olmayan biri ise duramaz orda zaten.aşırı ciddi oluyorlar.

0

onlar özel olarak seçiliyorlar ve mutlaka bir eğitimden geçiyorlardır. uyuşturucu iğne saçmalığını ilk defa duyuyorum. anıtkabir e hiç gitmeyen birinin iddiası olsa gerek. zira nöbet değişimi zamanı gelince o hareketsiz duran askerler kısa bir seremoni yapıyorlar. gür sesleri ile nöbet değişimini tamamlayıp gayet zinde ve güçlü bir şekilde yeni gelen askerlere yerlerini devrediyorlar.

0

igine yapılıyor diye duymustum. ne kadar doğru ne kadar diğil bilmiyorum. fakat igne olmadan o aşkerler o kadar uzun hareketsiz kalamaz.

1

anıtkabir’de nöbet bekleyen askerlerin özel eğitimli askerler olduğunu tahmin ediyorum. lakin hava şartlarına bağlı olarak nöbet değişim saatleri değişmektedir. genellikle eğitimli be deneyimli askerlerin nöbet tutturulduğunu da tahmin ediyorum.

0

kesinlikle iğneyle alakalı birşey değil bu askerler kendi birimlerinden özel olarak seçiliyor ve askerler bunları kendi yetenekleriyle yapıyorlar

0

onlara bir iğne yapıldığını duymuştum. bir de korkudan olabilir.