0

çakal görmüştüm. teyzemlere gittiğimde özellikle akşam saatlerinde çıkıyorlar dolaşıyorlar gruplar halinde.bir de arkadaşımla gezerken hızlıca karşıya geçiyordu kuyruğunu görmüştük. onun dışında geyik görmüştüm okulun oraya gelmişti. yavruymuş bir de ama benden baya büyüktü böyle iri yarı bir şey.

0

dogada hangı yabani hayvanları gordum yılanı gordum mesela yarasa gordum domuz gordum tilki gördum tavşan gördüm atmaca gördüm sıgırcık kuşunu gordum bunların hepsını gordum ormanlık bır köyde yaşadıgım için gordum

0

domuz gördüm yarasa ve yılanda görmüştüm ayrıca uçamayan ama yüzebilen bi kuş görmüştüm ama karabatakmıydı yoksa başka bi hayvanmı bilememiştim.

0

yalan değil korkunç köpek hayvan böcek kelebek balık yani bir ara yalan görmüştüm çok korkmuştum sarı bir şey de böyle değişmişsin ya arkadaşlar kurt görmeyiz uykular çok tehlikeli ya ben görmüştüm de kaçmıştım ya doğru da bazen böyle tazlar oluyor tahtası dediğim yani köpek cinsi bir şey yani 2 de görmüştüm ben ya aynen domuzla gördüm ayı da gördüm kertenkele de gördüm uğur böceği gördüm farklı böceklerde gördün tarihte gördüm serçe de gördüm inek gördüm öküz gördüm öyle çok şey gördüm ben yani seninle ne gördün mü bilmiyorum ama değişik hayvanlar da görmüş olabilirsiniz ben tatlı görünüyor yani başka başka başka 3 tane görsem ya hatırlamıyor musun ama başka bir şeyler de gördün mü oldu bir dakika bir dakika bir dakika bir dakika bir dakika ayşe de ki organı sincapta gördüm ben bir ara şey derken hayvanat bahçesinde bir şey görmüştüm aslan görmüştüm zürafa da görmüştüm işte söyle

1

küçükken domuz görmüştüm. yılan gördüm. hatta küçük yilan yavrusuna denk geldim çubukla oynamıstım. karga hergun görüyoruz köpekte denk geliyoruz.

0

yılan kirpi kapluğumba sincap karga yarasa

0

kirpi görmüştüm buralarda. geyik görmüştüm bizim üniversitede bölümün penceresine gelmişti.. bir de ölüdeniz'de yaban domuzu görmüştüm..

0

insan şehir hayatından sıkılıyor bir yerden sonra artık kendini doğaya salıyor. bende bunlardan birisiyim hafta sonları genelde köyümüze gideriz. zaten orda dedem ile binen yaşıyor. köyün ayri bir havası ayrı bir kokusu ayrı bir güneşi var.her gün güneşin doğuşunu görebilirsiniz hayvanların ötüşünü duyabilirsiniz. eskiden dedem ava giderdi yanında kuzenimle bende giderdim onla gezmeye tavşan gördüm arı , solucan, kaplumbağa, tilki, çakal,kartal , yılan bir çok hayvan gördüm.

0

tilki, ayı, domuz, yılan, kurbağa, kaplumbağa, şahin, kartal, karga, serçe, karatavuk, tavşan, kirpi, fare, sincap

0

yarasa gördüm. 6. katda oturuyoruz ve eve girmisti.

0

yılan yarasa akbaba küçük kurt

0

yılan yarasa akbaba küçük kurt

1

tilki, tavşan, şahin tarla faresi. :)

1

tilki kurt yırtıcı kuşlar gördüm