0

hayır rüya görmeyen insan yoktur. sadece gördüğü rüyaları uyandığında hatırlayamayan insanlar vardır. onlar rüya görmediklerini düşünebilmektedirler.

1

rüya görmeyen insan yoktur. herkes rüya görür. fakat hatırlanmayabilir, hiç hatırlanmayabilir hatta. ama bu rüya görmediği anlamına gelmez.

1

rüya görmeyen insan yoktur çok veya az gören insan vardı kimleri hemen hemen her gün rüya görürken kimileri haftada bir veya on günde bir görürler. buda kalp gözlerinin açık veya kapalı olduğunu gösterir eğer kalp gözün açık ise çok rüya görürsün ya da o gün çok fazla şey yaşadıysan bilinçaltında kalır ve buda rüya görmeni sağlar. o yüzden her insan rüya görür evet ama kimileri az kimliği ise çok fazla.

1

bence yoktur rüya görmeyen insan çünkü ben bile görüyorum yani ben bile derken az uyuduguma rağmen görüyorum rüya :) ve tanimadigim insanları goruyorum :) bazende değişik değişik bazende hiç hatırlamıyorum ruyami

1

yoktur. bi arkadas kör olan arkadasların görmediğini söylemis. fakat onlar bile rüya görürler. hatta bu insanlar sadeve rüyalarında görme sansını elde eden insanlardır. rüya biziö bilinc altımızdaki düşünceler,görseller tarafından bize sunulan bir eylemdir. bu eylemi görmeyen bir insan yok diye tahmin ediyorum. fakat bu konunun arastırılıp, uzman kişiler tarafından söylenen bilgiler ile netlesmesi gerekmektedir.

1

yani herkes nadir de olsa görür herhalde. ben mesela çok rüya görüyorum uyumaya başladığım an bir riya başlar sonra diğeri şimdi diyeceksiniz ki nasıl anlıyorsun iki rüya olduğunu çok sık uyanırım ben tekrar dalar ikinci rüyaya başlarım bu yüzden hayat beni erken yordu.

1

hic ruya gormedim diyemem illa haftada 1-2 kez goruyorum ama gormedigim gunlerde oluyor :)

1

kör insanlar ( doğuştan kör olanlar ) ne yazık ki rüya bile göremezler.