0

neden kanka biliyor musun? çünkü kolay soru... 81x0.02 yi düşünsene bir... rahat kafadan 1.62 tl kazanç yapar. hem de hiç düşünmeden, kolayca yapılan kazanç... yani sırf kazanç kasmak için yapılan birşey. hatırlarsın bir ara bir yazar çıktı yemek sordu, yemek tarifi sordu. biri çıktı atasözlerinin anlamlarını sorud, biri çıktı isim anlamı sordu. bak şimdi onların sesi çıkıyor mu hiç. paralarını aldılar, çektiler. aslında bizde böyle yapacaktık, bilemedik... hem rahat, kolay kazanç baksana...

1

burada sorulan sorular içinse, başka sorucak soru kalmadığı içindir.

0

ya kanka şehir plakalarını bırak. akşam boyunca birisi o nasıl yapılır? , bu nasıl yapılır? diye neredeyse açmış bir yemek tarifi sitesinin bize şu yemek nasıl yapılır diye ikide bir soru açıyordu.. 81 il yine iyi. bir süre sonra bitiyor. ya tarifleri sorduğu gibi bu sefer başlamasınlar bu yemeğin ana malzemesi, bu yemeğin püf noktası, bilmem nesi filan.

-1

bilmiyordur belki öğrenmek istiyordur :) yada soracak başka soru bilmiyordur:)

0

evet ya ben de katılıyorum gerçekten aynı soruyu değiştirip değiştirip soranlar var sabah namazı kaç rekat ,öğle namazı kaç rekat bilmem ne daha güzel sorular olmalı ki burda daha fazla zaman geçirelim ,daha güzel zaman geçirelim yani .sorumani altın sorularınız dört gözle bekliyoruz:))

0

ya kanka bizde site kurallarina uyalim diye sormuyoruz bu tarz sorular. bu iki haftada bunlaein yaptigini yapmis olsaydik var ya bildigin kazanclari baya katlamistik. ama iste gel gor ki bazilari bu durumu suistimal ediyor. aklina baska soeu gelmiyor sonra aklina gelen ya plaka kodu, ya kac tane ilçesi-köyü var. ya nufusu kactir ya da su iki il arasi kac kilometredir baska soru mu kalmadi. hatra ben simdi size iyi sorular bulmak icin araştırmalar yapip soru hazırlayacağım soruları oyle soracağım mesela. hani boyle sorular hazirlayinca daha iyi biliyor musun. bende yeni yeni seyler ogreniyorum mesela. :) yoksa bunlsr gibi kazanc kasmaya kalksaydik, ohooo.. isimiz var yani.

0

sırf para kazanmak için sorular soruyor. bir insan kendi yaşadığı şehir hatiç bir veya iki şehirin tarihi özelliğini bilir. 81 ilin nasıl tarihi özelliğini bilsin ki

1

:) gülünç.. nedenini bilmiyoruz şuan.
insanlar sirf para kazanmak icin geliyor buraya ve bunu belli bir seviyede tutmak gerekir diye düşünüyorum.

2

merak etmeyin. artık çok daha fazla altın sorular gelecek. sizi sorusuz bırakmayacağız:)

1

enteresan anlamadım sormak lazım soru gelmiyor herhalde

1

bende sabahtan beri ona yazıyorum artık yeter 81 ili sordum başka soru sor diyorum anlamıyor arkadaşımız vala gına geldi artık bana yeter dedikçe soruyor soruyu değiştir kardeşim. diyorum cevap vermiyor biz o illeri bilmez diyorum anlamıyor kaç kere mesaj attım özelden cevap alamadım malesef :))

1

ciddi anlamda ana sayfada bu soruları görmek canımı sıktı.
bu sorlar yüzünden diğer soruları göremiyoruz.
bu nasıl bir saçmalıktır ?
soru olsun diye soru sormayın.