0

yarın mustafa kemal atatürk’ün ölüm yıl dönümü 10 kasım da boğazlar düğümlenir ve söylenecek hiçbir söz bulunmaz .mekanı cennet olsun gerçekten ülkemiz için çok değerli ve kıymetli bir insan ruhu şad olsun.

0

bu konuda ne söylesek ne yazsak yetersizdir ,anlamsızdır. ulu önder mustafa kemal atatürk’ün yine ölüm yıldönümüdür .bana göre ölmedi hala kalbimizde yaşıyor. saat 9:05’te ülkemiz genelinde bir çok kişi sirenlerin çalması ile birlikte bulunduğu yerde saygı duruşuna geçecek. aslında yılda bir kez değil bir çok kez anmamız gerekir .ismi lazım değil birilerinin uyguladığı gibi , atatüekün de söylediği gibi beni unutturmaya çalışanlar olacak sözüne inatla asla unutmayacağım .çoluğumuzda çocuğumuza eşimize dostumuza atatürk’ü anlamayan dinlemeyen bilmeyen herkese atatürk sevgisini aşılamalıyız. bu konu hakkındaki düşüncelerim ile destanlar yazarım sizlere içimdekileri dökerim. çok şükür ki çocuklarımda bunu başarabildim .dillerinden atatürk sevgisi düşmez milliyetçi ve atatürkçü çocuklarım var.

0

10 kasım’da her zaman içim buruktur.
ulu önder atatürk’ün ölüm yıl dönümüdür.
mekanı cennet olsun.

1

ne diyebilirim ki atamız ölmedi kalbimizde 10 kasım atatürk'ü anma günü onu saygıyla ancagiz saat 09.05 'de ve izmir'de her seferinde saat 9:05 gece yollarda insanlar arabasini durdurur saygı duruşunda durur haberlere bile çıkmıştır izmirliler atatürk' u çok sever bizlerde yarın o saatte kalkıp 1 dakka saygı duruşunda duralım bence mustafa kemal atatürk'e her zaman saygı duyarım sverimde ölmedi kalbimizde yaşıyor.

0

10 kasım türkiye için hem cok önemli hemde çok üzücü bir gün mekanın cennet olsun paşam

0

benim için çok bir şey ifade etmiyor efendim.