0

her derdimi paylaştığım kendimden fazla güvendiğim bir tane arkadaş değil dost kardeş can her şey.

0

bir tane olsun güvenilir olsun 1 tane hem arkadaşım hem sırdaşım hem dostum

0

2 arkadaşıma net güvenirim.onun dışındakiler bağlamaz beni.

0

eğitim hayatım boyunca ortaokul, lise, üniversite arkadaşlarım var, dışardaki tanıdığım kişiler var ama hiç kimseye güvenemiyorum. her güvendiğin arkamdan iş çevirdi. bazı arkadaş dediğim ama sadece lafta arkadaş olan insanlar halimi hatrımı sormaz, bir yerde, yolda, sokakta gördüğünde “ kardeşim ya napıyorsun ediyorsun, bayadır görüşmüyoruz, diğer arkadaşlarada haber edelim bir görüşelim” der ama uzun zaman geçer yine bir toplanıp görüşemeyiz. bazı arkadaşlar var aramaz, soramaz bir işi düştüğünde mesaj atar veya arar “ kardeşim bir işim düştü” derler. bazı arkadaşlar var onların istediklerini, onların istediği yerlere gidersin en iyi arkadaşısın ama istemediği bir şey yapma, onun gidilmesini istediği yere gitme, karşı gel hemen bir tarafını döner. bu yüzden hep tetikte dururum.

0

hiç bir arkadaşıma tam anlamıyla güvenmiyorum. 2 tane dostum dediğim insan var onalar ve de aileme güveniyorum.

0

2 tane ki zaten hayatımda olan arkadaş sayım da 2. güvenmediğimiz insanları menfaat için yanımızda tutacak yaşı geçtik bence.

0

3 tane arkadasima gercekten guveniyorum cunku yasanmisliklarimizda guvenimi sagladilar

0

o kadar çok fazla arkadaşım var ki yani gerek ortaokuldan, liseden, üniversiteden ,yaşadığım yerden çok fazla çevrem var ama güveneceğim tek bir insan bile yok arkadaş konusunda yok.sadece sevdiğim adama sonsuz bir şekilde güvenim var.insanlara güvenini tamamen yitirmiş olan bir insanım belki de güvenilir çok insan var ama ben bu duygumu kaybettiğin için asla güvenemiyorum.

0

şu hayatta artık kimseye güvenmiyorum. inancım konusunda biraz tereddütlerim var.

1

güvenebileceğim sadece iki arkadaşım var.. biri fadıl aynı şehirdeyiz.. bir alo desem anında yanımda olur.. diğeri de gürbüz bey, bir bakanlıkta genel müdür.. yüreği güzel iki adam ikisi de..

0

ailem dışında kimseye güvenmiyorum herkes işi bitine kadar,işine geldiği kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz artık insanlar kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor he şimdi biz çok mu iyi olduk belki bizde öyleyiz bu düzen içinde.valla en iyisi herkesle doğru mesafeyi ayarlamak ne canın sıkılır,ne tadın kaçar.

0

ben hayatta allahtan baska kimseye gercekten guvenmem. herkes kendini dusunuyor once. yeri geliyor annen baban bile olmuyor yaninda

0

hiç kimseye güvenmiyorum. herkes işine geldiği yere kadar bizimle.