0

bence eskişehir'dir. çünkü üniversite şehri olmakla birlikte bünyesinde 100 den fazla otel vardır. çevre kirliliği önlenmiş ve örnek belediyecilik vardır.

0

herkes kendi memleketini söyler haklı olarak bencede benim memleketim güzel ama edirne bir başka şehir gibime geliyor insanları olsun yaşama şartları olsun doğal güzellikleri yapıları çok etken var güzel olmasını söylemek için yaşayıp görenler bilir üniversitesi yıllarımda burdaydım o kadar çok sevdim ki okulumu çevremi yaşadığım şehiri bende hâlâ yeri ayrıdır edirnenin kıymeti bilinmeyen şehir gibi geliyor belediye daha fazla özen göstermeli bence.

0

türkiyenin yaşanabilecek en güzel yerleri bence denize kıyısı olan illeridir
neden derseniz iklim şartlarından dolayı yazları sıcak kışları ılıman geçiyor bu aynı zamanda ekonomik anlamda da size çok fazla getiri demektir kar yok eksi dereceler yok araçlarınızın kar lastigi derdi yok zincir derdi yok yazın tatil yapmak için km lerce yol katetmeniz gerekmiyor deniz heryerden görünüyor denizden sıkıldınızmı hemen yaylara gidersiniz mis gibi orman havası bir akdenizli olarak tüm bunları göz ardı edemezdim

0

herkesin memleketi kendine güzel benim kastamonu

0

türkiye'nin her toprağı karış karış çok güzel çok değerli, batısı doğusu kuzeyi güneyi her biri de gidip görülmesi gereken yerler.izmir yaşanılası değer, oraya gidip yerleşmeyi bile düşünüyorum.kordon denilen yeri çok merak ediyorum, ölmeden bir gün gireceğim umarım.rize sinop buraları da çok duydum sağdan soldan, hep güzel tavsiyeler duydum.doğu'da dersim diyarbakır gibi yerleri görmeyi çok istiyorum, planlama şeklinde güzel ülkemin bir bir diyarlarını geziceğim, toprakları avucuma alıp koklayacağım.

0

bence her yani guzel turkiyenin e tabi turislik yerler olarak gezilmesi olan yerler izmit anlatya mugla vb. gibi yerler

0

bana kalırsa güzel ülkemizin tüm memleketleri yaşanılması çok güzel memleketlerdir çünkü uçtan uca güzelliklerle dolu bu güzelim ülkemizin her karışı ayrı bir güzelliğe sahip olmakla beraber çok özel tarihleri olan vazgeçilmez doğa güzelliklerini içinde barındırır. illa bir cevap verilmesi gerekiyorsa burası için tek bir cevap vermek mümkün değildir çünkü birçok yere gittim v hepsi yaşanılacak en güzel yerler olarak bende yer edindi. sakin ve huzurlu bir hayat için datçayıtercih edebilrsiniz ama ben hareketli ve sosyal aktivitesi yüksek olan şehir hayatını seviyorudiyecek olursanız marmaris mersin, izmir, eskişehir vs. vs. daha birçok örnek verebiliriz. misal doğayl iç içe yaşamak isteyenler içide tavsiyelerim arasında trabzon ve ordu gibi karadeniz illerimizi tavsiye ederim.

0

bence eskişehir . çok kolay bir şehir. allah tan denizi yok o da olsaydı şehir dahada dolardı.

0

bence benim memleketim tekirdağ. herkesin kendi memleketidir bence.

0

türkiye’deki en güzel memleket alaçatı’dır izmir alaçatı kesinlikle yaşanılması gereken bir yer ve gidip görülmesi gereken muhteşem bir güzellik.

0

bence ege kıyılarındaki şehirler yaşamak için güzel ve rahat yerler.. insanı da güzeldir. saygıyı iyi bilirler. kişisel kararlara karşı toplum baskısı azdır.

1

türkiye zaten memlekettir..şehir diye sorunuz olsaydı daha şık olurdu.. diyerek.. ben istanbul derdim.. tüm karmaşasına rağmen bence en güzel şehir.. denizi, tarihi, güzellikleri ile..

0

türkiye’de yaşanabilecek en güzel yer isparta’dadır.

0

türkiye' nin sınırları içerisinde yaşanılabilecek en güzel yerin karadenizin batısı olduğunu ya da ortası olduğunu düşünüyorum doğa ile iç içe bir cennet bolu kastamonu gibi şehirleri gezdim gerçekten çok güzel muhitleri var her yer orman tam miss kokusunu içine çekebileceğiniz sabahları uyandığınız zaman cennet gibi bir havayı solumaya imkan tanıyan yerler buralar .