0

illuminati, aydınlar, aydınlanmış insanlar anlamına gelir. varlıkları tam olarak kanıtlanamamıştır. ama şu an gördüğümüz, yani internette, televizyonlarda gördüğümüz sembolleri, o göz işareti, üçgenler hepsi illuminati örgütünün birer göstergesidir. illuminati tarihteki olayların arkasında bulunan gizli bir örgüt olarak bilinir. mesela gözleri tamamen kapalı diye bir film vardı, kubrick'in filmiydi ve illuminati insanlarını anlatıyordu ve yönetmen bu filmi çektikten sonra 3 gün içinde öldürüldü. illuminaticiler sanırım ele verildikleri için adamı öldürdü. ama bu cinayetin üstü kapatıldı kubrick'in katilleri başka biri olarak gösterildi. neden bu filmden sonra yapıldı bu cinayet? onu tabii ki düşünüyoruz. illuminati üzerine bir sürü şeyler yazılmakta çizilmekte fenerbahçe spor kulübü'nün ambleminde bile illuminati benzeri şeyler aranmakta ve bulunmakta. fakat her şey göründüğü kadar kolay değil, illuminati 1776 yılında kurulmuş bir topluluk. aydınlanma çağı döneminde kurulmuştur. oyüzden isimleri aydınlanmış insanlar anlamına gelir.ilk başta iyi niyetleri olan, devlete ve insanlara yardımcı olan bir topluluktu. bu topluluk sosyal hayata, dine, devlet büyüklerinin kötü amaçlarda kullanılmasından, önyargılı düşüncelere bir tepki olarak doğmuşlardır. zamanla topluluğa katılan isimler, bu gizli gücü kötü amaçla kullanmaya, başlangıçtaki iyi amacından dışına çıkarmaya başlamışlardır illuminati zihin kontrolünü kullanır, bu şekilde devletleri yıkmayı, din denen şeyi ortadan kaldırmayı, sosyal düzeni bozmayı amaçlayan kötü amaçlar besleyen bir topluluktur. şu anda masonluğu model alan bir topluluktur. topluluğun kurucusu ile birlikte ilk başta beş üyesi vardı. daha sonra 2 bine yakın üye edilmiştir. avrupa'da hızla yayılmış bir topluluktur. masonluk gibi gizli bir esasları vardır. ser verir sır vermezler. üstlerinin sözlerine itaat edeceğine yemin etmişlerdir. amerika başkanlarının da bulunduğu birçok isim illuminatiye üye olduğunu belirtiyorlar. dünyaca ünlü müzisyenler de bu topluluğun üyesi şu anda. kennedy suikasti gibi önemli olayların arkasında bu yapının olduğu öne sürülüyor. subliminal mesajlar konusunda ustalıkla hareket ettiğini herkes duymuştur. çizgi filmlerde bile bilinçaltımıza sex kelimesini işlemişlerdir. dünyayı kendi kuralları doğrultusunda yönetmek için birçok oyunlar oynuyorlar. illuminati örgütünün şeytana taptığı söylenir. sembollerinden bir tanesi de şeytan sembolüdür, 666 işareti illuminati simgeleri arasındadır. bu da şeytanın sembolüdür. pentagram ve piramit tek gözün yine illuminati'nin simgesi olduğu kabul edilir. öyle bir örgüt ki karda yürüyüp izini belli etmezler ama herkes de illuminati denen şeyi illaki duymuştur. garip bir olay, belki de güçlü devletlerin kurdukları bir uydurmacadır. belki de selçuklulae dönemindeki hasan sabbah gibi bir örgütün habercisidir. hiçbir kesin bilgi yok illuminati ile ilgili. çok güçlüler ve kuralları dışına çıkanları kimseye bir şey söylemeden önce öldürüyorlar sanırım.

0

aslında çoğumuzun kulak aşinalığı vardır. yani herkes illuminati denen örgütü duymuştur ya da bazıları daha ileriye gidip bu örgütü araştırmıştır. illuminati örgütü yanlış değilsem 1776 yılında kurulmuştur. çok gizli bir örgüt olarak bilinir ama nerdeyse haklarında herşey bilinir. bunu kasıtlı olarak mı yaptılar yoksa gerçekten sırları açığa mı çıktı onu bilemiyorum. bu örgütün belli birer sembolleri vardır. bu semboller genellikle göz veya üçgendir. daha doğrusu üçgenin içinde gözdür. bu örgütün kuruluş amacı dinlere karşı bir savaş açmaktır. dinleri ortadan kaldırıp tek bir dünya düzeni kurmak istiyorlar. ne diyelim o zaman allah illuminatinin belasını versin. :)))

1

illuminati demek istediniz sanırım. 01 mayıs 1776'da kurulan bir örgüttür. kurulan bu örgüt aydınlanma çağı olarak da görülüyor. 1785 de hükümet tarafından bütün belgeleri yayınlanınca bu örgüt o günden sonra sürekli gizli kalmıştır. örgütte 180 yönetici üye vardır. üçgen şeklinde simgesi olduğundan üçgenin iç açıları kadardır bu sayı. sürekli olarak üçgen ve bir göz işareti üzerinde olmasının sebebi gerçeklerin en iyi göz önüne serilebileceği düşüncesidir. amacı tüm dinleri yıkmak ve tek bir dünya ülkesi kurmaktır. subliminal mesajlar verdiği bilinmektedir.