0

mustafa kemal atatürk u anma gunu

0

yarın atatürk'ümüzün 80 nci ölüm yıldönümü.. saygı ve rahmetle..

1

yarın 10 kasım ve saat 9.05 geçe atamızı saygıyla anacağız allah'tan gani gani rahmet dilerim

1

yarın 10 kasım ulu önder atatürk'ün 80 ölüm yıldönümü ve biz de bu yıl dönümünü kutlamak için yarın saat dokuzu beş geçe siren sesi ile birlikte ata'mıza yani türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder mustafa kemal atatürk için saygı duruşu yapacağız.

1

atatürk icn saygı duruşunda durcagiz izmir'de arabalarının önünü keserler hep arabalar durur hepsi diğer arabanın önüne keser saygı duruşunda dururlar izmir'mi memleketimi onun için çok seviyorum :)

1

gazi mustafa kemal atatürk için saygı duruşuna kalkacağız onun hatırasına sahip çıkacağız gidebilme imkanımız varsa atamızın mezarına gidip onu yad edeceğiz . geçmiş senelerde kırk bin bozkurt atanın huzurunda etkinliği yapılmıştı en son o zaman gitmiştim gerçekten çok güzel bir yer atamin ruhu şad olsun her türk gencinin atasına saygı duyması gerekiyor diye düşünüyorum saat dokuzu beş gece gazı mustafa kemal atatürk için bizlere bıraktığı türkiye cumhuriyeti devleti için ayağa kalkalım ve atamıza saygımızı gösterelim .

1

atamızın ölüm yıl dönümü olarak; her sene 10 kasım da sabah 09:05 gece siren sesleriyle türkiye bir dakikalık saygı duruşuna geçer.
atam ölmedi ve kabimizde yaşıyor.
ne mutlu türk üm diyene

1

yarın saat 9:05’te mustafa kemal atatürk’ün vefat ettiği gün ve saattir.hepimiz saygı duruşunda olacaz. :(

1

tabii ki de yarın çalacak siren sesiyle hepimiz saygı duruşuna içeceğiz çünkü mustafa kemal'im izin vefat ettiği o saat esnafa yaşlısı bakıcısı ev hanımı iş adamı sokakta yürüyen sokakta çalışana çoluğu çocuğu hepsi saygı duruşuna geçecek inşallah yarın başımıza bir iş gelmesin saygı duruşuna duracağız şimdiden atatürk'ümüzü rahmetle anıyoruz

1

bayraklar yarıya indirilip bir dakikalık saygı duruşunda bekleyerek istiklal marşı'nı okuyup atamızı minnetle anacağız.

0

mustafa kemal atatürk için saygı duruşunda bulunacağız

0

10 kasım atatürkü anma günü olarak adlandırılir