1

laboratuvar ilk maaşlı çalıştığım yer. çok güzel zamanlar geçirdiğim ama dönemlik bir işti. iki sene aynı dönemlerde çalıştım sonrasında şimdiki işim olan işe girdim ve on senedir de aynı yerde devam ediyorum.

1

maaş olarak çalıştığım ilk iş yeri halı fabrikası. orda çok tecrübeler kazandım ve fabrikada ilk çalışmamdı.

0

maaşla çalışıyorum ilgi bizim dükkan iğdır manav.

0

ben 13 yaşındaydım tekstile girdim ayakcilik yaptım haftalık alıyorduk ondan sonra dericide çalıştım sonra avea bayisinde çalıştım sınırlı olduğum için tekstili tercih ettim iyi çalıştığım için ben kavga etsemde kovulmazdim :) tekstile ayakçı oldum sonra paket bölümüne geçtim ayakcilik bırakıp sonra paketinde bıraktım makinası oldum makina yıl bırakıp baskı işinde çalıştım tişörtlerle baskı oluyor ya ondan onun parası daha iyiydi sonra atölye kapanınca tekrar makinaya döndüm makinadan sıkılınca ütü paket ustası oldum 5 sene ustalık yaptım yani isimin ustası oldum elemanlarımi calsitirirdim şimdide çalışmıyorum ev hanımıyim anne oldum cocuquma bakıyorum. ;)

0

türkcel iletişim merkezinde çalışmıştım ilk

0

tekstilde çalıştım ama hamallıktı aylık 400 tl.

0

telefoncu da çalıştım ama kendi isteğimle çıktım

1

maaş olarak çalıştım ilk ya üniversiteden sonra bir markete girmiştim alışveriş merkezine girmiştim yani orada şeker de sattım kasaya da geçtim ürün girişi de yaptım etiket de dağıttım ama sigortam yoktu 1200 lira maaş alıyordum işin mi seviyordu ve oradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ve arkadaşlarıma çok iyi anlaşıyorum patronun bu da çok seviyordum ama 12 saat çalıştığım için gerçekten çok yoruluyordum sabah gidiyorum akşam geliyorum evdekilerin yüzünü göremiyordum o yüzden çıktım işten zaten işe de deneyeyim olsun diye girmiştim paraya da ihtiyacım yoktu ama yine de güzel bir deneyim oldu ama insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok gerçekten de helal para gibisi yok