0

beni tüm kalbiyle seven ve benim de kendisine karşı sevgi duyduğum birini kendi kafamda yarattığım saçma sapan düşünceler yüzünden reddetmek ve o sevgisini sürdürürken benim inadımı sürdürmem. onun gibi biriylw birlikte olma şansını kaçırmam

0

hayatımda kaçırdığım en büyük fırsat bana yapılan bir iş teklifini reddetmemdi .kabul etseydim kesinlikle şu an ben de tanınmış ve ünlü bir insan olacaktım ama kabul etmeyip korkmuştum ve süper bir teklifi reddetmiştim çok fazla pişmanlık duyuyorum.

0

hayatımda sanırım öyle çok büyük bir fırsat çıkmadı. bu yüzden kaçıracak bir şeyim de olmadı.

1

üniversite sınavına girerken bana tanınan imkanların hiçbirini değerlendirememek. çok fazla çalışmadan sınava girdim sonra puanıma göre yerleştim hiç istemediğimi bölüme şuan hala memnun değilim.

0

sanıyorum kaçırdığım büyük bir fırsat yok, düşündüm ve aklıma gelmedi öyle birşey. bu da iyi bir durum bana göre. pişmanlık çekeceğim büyük bir yanlış tercih seçmedim demek ki. alhamdulillah.

1

hayatım da kaçırdığım fırsat polislik sınavları vardı. ve müdür sayesinde gidemedim.

0

yurt dışına gitme fırsatı ayağıma gelmişti. ben de bir güzel tepmiştim. bir daha da bu fırsat elime geçmedi.

0

küçükken halısahada top oynarken bölgedeki bir amatör kulupten gel elemelere katııl gecersin takıma girersin demişti ben de zevk için oynuyorum demiştim