0

hayvanlar bile insanlardan daha akıllı insanlar konuşa konuşa hayvanlarsa koklasa koklasa bir kedi bile kakasını gidip toprağa yapıyor bir köpek gidip kenara yapıyor kakasını ama insanlar ne yapıyor yediği çöpleri hop asaga atıyor arabada gidiyorlar dışarıya atıyor bira içiyorlar denize atıyorlar mangal yakip tüm polislerini orda bırakıyorlar insanoğlu nasıl olduğunu ben hala çözemedim çevremizi ,doğamızı korumak temiz tutmak varken bu pisliletmekte nedir hayvanlasiyorlar dicem hayvnalar daha akıllı hayvanlara hakaret etmiş olcam insanlara ne demek gercekrten bilemiyorum yani ne var çevremiz ,dogamiz ,güzel ülkemiz temiz kalsa da yere çöp atanları uyarsak kamu malına zarar veren insanları uyarsak iyi olmazmi neden uyarmayipda pisletiyorsunuzki hicmi insanlığa gelemiyorlar anlamış değilim gerçekten şiddetle kınıyorum yani ben bu insanları tam bı kınanacak insanlar

0

boşuna demiyorlar insanlae düşünen hayvanlardır diye.
içlerinde ki hayvalığı ortaya çıkardıkları için doğaya zarar veriyorlar.
görgüsüzlüklerinden cahilliklerinden yapıyorlar.

1

insanların cahilliği, eğitimsizliği buna sebep olur. düşünmezler yaşamın içinde doğanın kendilerine sunduğu imkanları hoyratça kullanırlar ve bir gün tüketilmiş bir çaresizlik yaşanır doğada..

0

tamamen bencilliklerinden sadece doğa insanlara verilmiş gibi davrandıkları için zarar veriyorlar. sanki tüm doğanın tek sahibi insanlarmış gibi. ormanı yakmanın, ağaçların dallarını kırıp ateş yakmanın mantığı olamaz.

0

görgü kurallarından haykırı yaşadıkları için.