0

birine aşık olduğumuzu anlamak aslında çok zor bir şey değildir çünkü bir insan yemek yemeden su içmeden uykudan her şeyden uzaklaşırsan ve adına sadece biri geliyorsa sadece onu düşünüyorsa o kişiye aşıktır bunu anlamak için öyle deneylere özel bir bilgiye falan gerek yoktur insan aşık olmak için vardır eğer her zaman birini düşünüyorsan hiç aklından çıkmıyorsa hani hanımla acaba ona bir şey oldu mu acaba şuan ne yapıyor diye düşünüyorsan bu bir aşktır bence çok farklı bir duygudur farklı dan kastın ise yani çok güzel bir şeydir aşık olmak demek iki kişilik bir kalp demektir bence bana göre ben böyle düşünüyorum bazı insanlar aşkın saçma olduğunu düşünse de bence çok güzel bir şeydir dediğim gibi iki insan bir kalp başka hiçbir şey değişmiyor bir insana aşık sor o insanla değişimleride görebilirsiniz

0

birine aşık olduğunuz zaman o kişiyi sürekli görmek istersiniz görmediğiniz zamanlarda sürekli aklınızda o vardır onun her sözcüğü her kelimesi ağzından çıkan her harf sizin için çok değerlidir eğer platonik bir aşksa bu sizi sabah gördüğünde size günaydın dese siz bundan beni seviyor mu acaba diye düşünceler çıkarırsınız kendinize her lafından bir pay çıkarırsınız kendinize aşık olmak güzel şeydir vesselam.

0

sürekli onu düşünmek onu hayal etmek boş şeylere gülmek gibi

2

birine aşık olduğunu onu gördüğümde onun etkisi altında kaldığımda ve onu aynı yere tekrar gidip görmek istediğinde anlarsın yada o kişi rüyalarına girer öyle anlarsın.

0

gece uyuduğunda onu düşünmek sabah ilk uyandığında onu düşünmek onu görünce mutlu olmak ve heyecanlanmak varsa aşık olmusuzdur:)

0

eğer onu her gördüğümde kalbim küt küt atıyor sana aşık olmuşum demektir

0

ask diye bisey yok kardesim hepsi yala yalan yalannnn

1

birine aşık olmadığı anlamanın en kolay yolu sürekli onu düşündüğünüzü fark ettiğiniz anda başlar. onu düşünmeden bir saniye bile geçirmediğinizi anlarsınız, onu görmeden yapamazsınız. görünce aklınız çıkacak gibi olur. heyecandan diliniz tutulur bazen, elleriniz terler. eli elinize değse baştan ayağa titrersiniz elektrikli akımına kapılmış gibi işte o his varsa o içinizin uçması durması olduğu zaman yüzde bir milyon aşıksınız demektir geçmiş olsun.

0

elin ayağın dolaşıyor heyecanlanıyorsun yüzün kızarıp kalbin hızlı hızlı çarpıyor. onsuz aklından bir şey geçmiyor her yaptığı seni çok mutlu ediyor.

0

birine aşık oldugunda bu daha önce hissettiklerine benzemez. ne oldugunu anlayamazsin aslinda. hucrelerin yeniden hayat bulur. yeniden dogmus gibi olursun. hayat daha güzel görünür. karamsarligin gider.

0

hayallerin de artık onun yeri çok fazla yer kaplıyorsa,
gece uyumudan önce, sabah uyanınca aklına gelen tek kişiyse,
yanındayken elin ayağın birbirine dolanıyorsa,
ellerini nereye koyacağını bilemiyorsan,
kalbin ağzından çıkacakmış gibi atmaya başlıyorsa
geçmiş olsun aşık oldun demektir. :)

0

ben birine aşık olduğumu, telefonda veya karşımda otururken o kişi konuşmam değişir, bazen kekelemeyen ben kekelemeye başlayabilirim her an, burnum sızlar, kalbim normal atışından beş kat daha fazla hızlı atar, sanki kalbim yerinden çıkacakta elime geliverecek gibi olur. ve en son ki daha çok belli olur, her yerim titrer.

0

kalbin vücudundan ayrılacakmış gibi olur.
her anında onu düşünürsün.
yerken,içerken, gezerken ve uyurken bile.
aşk çok değişik birşey ya.