0

oyuncu şovmen ses sanatçılığı yapmıştır balikkesirlidir gerçek ismi malakandir

0

hülya avşar aslen ardahanlıdır. memleket insanı kendisini çok sever. bende kendisini severek izlerim dinlerim... halk arasında bilinen adı 'malakan'dır.

0

aslen ardahanli olan hülya avsarın gercek adi malakandir.kendisi hem oyuncu hem ses sanatcısı olmakla beraber cok guzel ve cekici bir kadındır.yası ileri olmasına ragmen genclere tas cıkaran bır fızık ve guzellige sahıp olan hulya avsar önemli bir degerdir.

0

balıkesirde doğan hülya avşar aile içinde kürtçe "malakan curri" diye çağırılırmış. bu söz "sarışın" anlamına gelmekteymiş. annesi balıkesirli babası ardahanlı avşar aşiretine mensup birisiymiş. 10 ekim 1963 yılında türkiye-balıkesir'de dünyaya gelmiş. 1982 yılında düzenlenen dünya güzellik yarışmasında birinci seçildi fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alınmıştır. ikinci evliliğini kaya çilingiroğlu'yla yaptı ve bu adamdan zehra adında bir kızı vardır.

0

hülya avşar hem oyunculuk hem santçılık yapmıştır gerçek adının malakan olduğu söylemişti.
aslen ardahanlıdır.

0

hülya avşarın babası ardahanlı'dır,dolayısıyla kendisi de ardahanlı'dır. gerçek isminin malakan olduğunu kendisi programında söylemişti zaten.

0

hülya avşar;
gercek adi "malakan" dir.
arhadan şehri, hocvan köyü nüfusa kayıtlı.
türk sinema ve müzik sanatçısı olarak geçer. kürt kökenli oldugunu da itiraf etmistir.