0

hayır, kendimi hiç istediğim yerde görmüyorum. burada sıkı çalışıp bazı şeylerin başlangıcını yapabilirim ama. bu sitede bulunduğum sürede baya aktif oldum buradan iyi paralar kazanacağımı da düşünüyorum. buradan kazandıklarımı ise hemen altın, dolar vesaire yapıp değerlendirme peşine gireceğim. bakalım neler olacak. bir yıl süre biçiyorum kendime. şuanki hayatımı kökten değiştirmeye, yenilemeye bir yıl süre.

0

şuan için değil istediğim yerde değilim ama amacıma ulaşmama sadece 1 yıl kadar sürem var %90 bitti denilebilir ya .mutluyum zaman ilerledikçe daha çok mutlu oluyorum.

0

şuan istediğim yerde değilim.
istediklerimin hiçbirini tam manasiyla gerceklestirmedim..
allah'ın izniyle hedeflerim var ve gerçekleştirmek icin zamanim oldugunu düşünüyorum.

0

evet şuanda olmak istediğim yerdeyim.
isteklerimin %80 ini gerçekleştirdim %20 lik kısım için biraz zaman gerekli.

0

kendimi istediğim yerde bulmuyorum onun için %5. daha hiç birşey yapamadım kendim için hep başkaları için çabaların emek harcadım şimdi ise oğlum için herşey oglum için yani onun için birşeyler yapacağım

1

kendimi istediğim hayal ettiğim yerde görmüyorum hayallerimin şuan da yüzde sıfırını yaşıyorum. hayat bize hiç bir şeyin bizim hayal ettiğimiz gibi olmayacağını bazen çok acı yollarla gösteriyor ama hala umudum var hayattayım ve işleri yoluna koymak için çabalıyorum buna da şükür.