0

aslında bunun şu an olmaması gerekiyor çünkü bana göre trt şu an en çok izlenen televizyon kanallarından bir tanesi hani eski zamanlarda trt fazla izlenmediği için bu tür bu vergilerin alınması belki doğruydu ama şimdi çoğu yayınları izleniyor özellikle trt çocuk çoğu kişi tarafından takip ediliyor benim izlediğim diriliş ve payitaht dizileri reyting rekorları kırıyor yani anlatmak istediğim trt zaten kendi gelirini sağlayabilecek güce gelmiş durumda onun için bu vergilerin kalkması gerekiyor

0

trt vergisi bence çok saçma alıcaklarsa tüm kanallar için alsınlar.veya izlediğimiz kanalların vergisini alsınlar misal ben trt yi hiç izlemiyorum.

0

ben hizmet almadığım birşey için neden para ödüyorum ki haram olsun.

0

trt hakkı diye alınan vergiyi ya da ödemeyi kabul etmek zor. neden alınıyor hiç bilgim yok. bana doğru gelmiyor bu ayrıntı.

0

trt devletin kanali olmasina ragmen orada dahi iktidar partisi yandasligi soz konusu. muharrem ince mitinglerini az az gosterim rte mitinglerinin hepsini gostermisti.. devlete vergi odemek boynumuzun borcu ama bu taraf tutmasida yanlis trt nin. haram zikkim olsun diyip gecelim.

0

trt izlemeyen olarak haram zıkkım olsun ne diyeyim.