0

bu konuyu bir sürü kameralardan açılırsa bakarak konuşmak gerekir neden dersen bu işin ekonomik kısmı var hava kısmında var kumburgaz'da var rahatlık kızma var ve sağlıklı mı sağlıksız mı var şimdi sanruflu araba sunroof küçük olur öyle ekonomisine düşündüm aracın yakıtını düşünmezsin hazırlanacağım olması lazım görüntüsü de çok hoş değil cam tavanlı ise gerçekten çok ağladığını çok seksi gösteren görüntüsü çok hoş ve rahatlama maliyeti çok fazladır araçlar hakkında bilmeniz gereken o kadar çok şey var ki sen sonra buluşuruz şimdi kardeşim hayatın gerçeklerini öğrenmek için aracı kullanmamız gerekiyor kurudere girmenizi ve mazot paraları geri döndü felç gibi kanallar beyninizi sulandırır ve sizin gibilere helal olsun ama cep telefonunuza bunları yapın ve mazot paraları çaldı ve mazot pompası üreticiler bilgilendirildimazot benzin fiyatları çok yüksek ülkemizde bunun sebebi bizim başımıza gelen budur düzelteceksin başımıza gelir şu an bir çözüm yolu olabilirim gözüm yok olma ile ilgili çözümlü yaratabilecek yani arada büyümeleri için iki dağın başındaki sayın cumhurbaşkanı erdoğan'ın gerekli çalışmaların başlaması gerekli kişilerle için gerekli görevlilerle konuşmasan vefa göstermek

0

cam tavanlı araç iyide kırılma riski çok yüksek olduğu için sıkıntılı biraz

0

cam tavanlı araçların görüntüsü daha şık olduğu için ve dışarıyı izlemesi keyifli olduğu için (elbette yan veya arka koltukta isek) cam tavanlı tercihim oluyor

0

cam tavanlı araç tercihimdir. güzel oluyor

1

oğlumun arabası cam tavanlı.. seviyorum güzel bir arabası var..
citroen cactüs.. gri renk.. tavan kısmı cam..

0

ben herşeyin normali olsun isterim. o yüzden hiç biri. yeterki sağlıklı ve kaliteli olsun yeter.

0

araçlar hakkında pek bir bilgiye ve ilgiye sahip değilim hemen hemen her markayı bilir ve tanırım ama nesi iyi nesi kötü bilmem .ama bu söylenen şey aracın tavanı sanırım bende cam tavanı tercih ederdim açılması falan gayet güzel duruyor.

0

ya bu duruma göre değisir ikisininde alternetifleri var. sanruflu araclar yaz aylarında serilemekte bire birdir. fakat cam tavanlı araclarda insanın içini acmakta bire birdir. bana sormanız gerekirse ben cam tavanlı aracları tavsiye ederim. tabi bu kisisel bi görüş oldugu için bana odaklanıp tercih yapmayın. iyice arastırıp,düşünüp öyle alın.

0

hem sunroflu hem cam tavanli arac diyorum ben :) mercedes c e ve s serilerinde onde sunrof arka da ise cam tavan bulunuyor. ama ikisi arasinda tercih yapilmasi gerekiyorsa bence acilabilir olan sunrof daha mantikli.

0

cam tavanlı tercih ederim sunruf basık oluyor bana göre.