0

izmir her zaman olduğu gibi farkını belli etti ve kendi özgürlüğüne en çok önem veren başkanı seçti. izmir için hayırlı uğurlu olsun.

0

ne olsun, yine chp alır orada. akp ile pek fazla oy farkı olmaz ama chp daha fazla oy alır yine de

0

izmir halkının çoğunluğu laik bir kesimden oluşuyor, mustafa kemal atatürk'e aşırı çok bağlılıklarını hatırlayalım hep ve bu yüzden her seçimde yerel olsun genel olsun cumhuriyet halk partisi buradan zaferle çıkıyor. kimi aday gösterse farketmez, çoğunluğun talebini hoşnutlukla kazanıyor.ak parti zorlasa da seçimlerin ardından buradan ne kadar oy almışsa kâr gözüyle bakıyor, izmir chp'nin kalesi çünkü. bazı iller ilçeler vardır ki seçimlerde şaşmaz ve o parti oradan yine zaferle ayrılır, izmir'de öyle bir yerleşim yeri chp adına. oylamalarda yüzdeler dengeli gider nerdeyse, çok büyük bir fark ile kazanacağını sanmıyorum chp'nin. ak parti yeni projelerle halkın aklını çelebilirse gönlünde yer ederse, neden kazanamasın ki?. hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, senet veremem bunun için ama izmir yarışı kızaşarak cumhuriyet halk partisinin belediye başkanlığında devam edecek gibi duruyor.

0

izmir ne olursa olsun cumhuriyet halk partisi’nin kalesidir. isterse adalet kalkınma partisi orda iyi işler yapmış olsada izmir cumhuriyet halk parti açık ara farkla kazanır. adalet kalkınma partisi de bunu bildiği için fazla izmir’in üstünde durmuyor.

1

büyük sehirde ve merkezlerde gözü kapalı chp yine alır, eşeği aday gosterseler yine alırlar .

0

ben bir izmirli olarak hiç zennetmiyorum akp'nin alacağını gene chp alacak diye düşünüyorum hala şöyle bir şey var belediye oyunu akp'ye verse bile diğer türlü asla vermez ama akp alamicak hiç bir şekilde

0

akp alabilir bu seçimlerde izmir li olarak hepimiz hizmet alamamaktan bıktık.

0

izmir ana muhalefet partisinin yeri sonuc parti olarak degismiyecektir bence. ama izmir de yine de iktidar parti zorlamiyor degil :d