0

mesir macunu manisanın ünlü şifalı macunudur. yılın belirli döneminde festival yapılır, çeşitli sanatçılar katılır ve manisa sultan camiinden dağıtılır. mesir macunu kanuninin annesi iyileşsin diye yapılan şifalı bir yiyecektir. mesir macunun cinsel güçle olan ilgisi aslında safsatadır. ancak okunmuş mesir macunun sağlığa çok faydalıdır. insanlar bunu afrodizyak etkili zannedip cinsel güce faydalı der. içerisinde 41 çeşit baharat olsa da yenildiğinde dominant tadlar olarak tarçın ve bal tadı hissedilir. kanuninin annesi için merkez efendi tarafından yapılmıştır. hastalığa iyi geldiği görülünce annesi tarafından tüm halka dağıtılıp halkın bu şifalı macundan faydalanması temenni edilmiştir.

0

mesir macunu manisa'nın meşhur bir yiyeceği olduğunu biliyorum mesir macununun en büyük faydası vücudu kuvvetlendirmek için kullanılan bir ilaçtır

0

mesir macunu,nu hiç yemedim faydalarinin cok oldugunu soyleyenlerde var.öğrenmek isterim

1

yapımında kırktan fazla baharat kullanılmaktadır şifa deposudur kanı temizler romatizmaya bel ağrısına iyi gelir mide rahatsızlıklarına iyi gelir kabakulak hastalığını iyileştirici etkisi vardır idrar yolları enfeksiyonunu engeller iktidarsızlık hastalığının tedavisinde kullanılabilir.

1

hocam cinsel iktidarsızlığa büyük bir çare olduğunu duymuştum. balıkesir taraflarında çok tüketiliyor camiden dağıtılıyor falan mesir macunu şenlikleri var güzel bir icat. bol bol yenmesi durumunda şeker komasına girebilirsiniz ya da düz duvara tırmanma gibi bir durum yaşayabilirsiniz her şeyi kararında yemek gerekiyor bu yüzden mesir macununu da kararında yemeyi size tavsiye ederim sağlık açısından faydalı besin değerleri bakımından yüksek içindeki otlar insan sağlığı açısından binbir derde deva demir problemi olanlara magnezyum problemi olanlara günde bir tane mesir macunu yazıyorum reçete herkese tavsiye edilir kararında bir şekilde tüketin ..