1

romatizma hastalığı olan kişilerin soğuk havalarda ağrıları çok oluyor yağmurun yağdığını bu şekilde anladıkları bilinir

0

romatizması olan insanların yağmur yağacağını bilmezse gayet normal bir olay romatizmal hastalıkları olan insanlar vücutlarında soğuk havada oluşan ağrılardan dolayı yavaş olacağını tahmin ediyorlar çoğu zaman da tahminleri doğru oluyor

0

havadaki nemi yüksek olduğu zaman dizleri ağrır o yüzden bilebilir

0

yagmur yagmadan once havadaki nem otani yukseldiginden dolayi romatizmayi tetiklediginden yagmur yagacagini bilirler.

1

yağmur yağacağını nasıl biliyorlar olacaktı sorunuz sanırım. genelde halk arasında sözü edilen romatizmaların vücuttaki kireçlenmelerin sızı yapması.. bu hassasiyet buna yoruluyor. ama sadece ondan da değil.. misal benim düştüğümde sağ kolumun dirseği kırılmıştı.. sonrasında şimdi havalar bozacağı zaman dirseğim de bir sinsi sızı hissederim.. bilmiyorum ki vücüdun algısından sanırım.

2

rutubet ve nem romatizmayı tetikliyor ve ayakların ağrımasına yol açıyor, yağmur yağmadan önce ise nem olusturuyor ve buda etki ediyor.

1

yağmur yağdığını yada yapacağını bilmiyorlar , medyum falan değiller sadece havada ki nem oranı yağmurdan önce değiştiği için nem oranı romatizmayı etkilediği için romatizmalı insanlarda ağrıya sebep oluyor.

1

benim çevremde de var böyle insanlar ama nasıl anladıklarını bilmiyorum romatizmadan olsa gerek.