0

futbol maçlarında büyük şirketler el atıyor, buna gittiğim semtimin maçında takım kaptanımız ısınmaya çıkarken bu maç ayarlandı gidin rakip rakibe oynayın demişti ve evimizde 1-0 öne geçtiğimiz maçta 3-1 yenilmiştik. iddiada o maçta favori biz idik ama nasıl yenildiğimizi hala anlamış değilim.

0

bence kesinlikle oluyor neden derseniz 1. takım son sıradaki takımla oynuyor 1. takım diyelimki şampiyonluğa oynuyor kesin yenmesi gereken bir maç sonuncu takım zaten kümeye düsmesi garantilenmiş bir takım ancak iddaa müdahale ediyor bence şampiyonluğa oynayan takıma maçı satmasını söyliyor güzel bi miktar teklif ediyor takımda kabul ediyor ve küme düşmesi kesinlesen takım maçı kazanıyor ve tüm bahis oynayan kişiler hemen hemen kaybediyor demek istediğim kesinlikle iddaa müdahale ediyor yukarda verdiğim örnek en basitidirm

0

kesinlikle oluyordur bazı olmayacaklar onların yüzünden oluyor zaten

0

üçüncü veya daha alt liglerde ptt liginin aşağısındaki liglerde kesinlikle oluyor hocam şikesiz maçlar sadece birinci ligde onların da bazılarında şike oluyor adanademirsporun maç sattığını duymuştum zamanında adansporun da neden ligden düştüğünü sürekli kaybettiğini düşünmeye başlamıştım garip bir durum kulüp yöneticileri kazanacak diye taraftarlara futbol gibi güzel bir oyunu çıldırtabliliyorlar .

0

profesyonel liglerde olacagini sanmiyorum ama 2.3. liglerde bence oluyordur.