0

ahmet kaya'nın bazı sevdiğimi eserleri var ama çoğu eserinde terör örgütünü destekleyici mesajları var

0

penceresiz kaldım anne parçası çok dokunuyor içime, kafama sıkar giderim parçasını onun gibi söyleyecek bir yorumcu yok.ahmet kaya öldükten sonra değerini anlamak, yüzümüze atılan tokat gibi.barışın yanında olan her sanatçı, el üstünde tutulmalıydı.arka mahalle parçası en gerçekçi hikaye, şu zamana kadar dinlediğim şarkılar arasında.

0

sesi de yorumu da çok guzel şarkılarını da çok begeniyorum

0

severek dinlerim acıları en iyi anlatan sanatçılardan birisidir.

0

ahmet kaya şarkıları her kesime hitap ediyo çok duygusal onu dinlediğim zaman başka aleme gidiyorum herkesinde aynı fikirde olduğunu biliyorum en azından benim çevrem deyim.

0

çok çok sevdiğim bir sanatçıdır .bütün parçalarını ezbere biliyorum ve hemen hemen her gün dinlerim gerçekten çok başarılı ahmet kaya gibi bir sanatçı bir daha bu dünyaya gelmez.

0

ahmet kaya'nın parçaları çok anlamlı ve çok güzel severek dinlerim. özellikle şafak türküsü, nerden bileceksiniz parçaları çok güzel

0

hepsini ayrı bir mükemmel ve anlamlı buluyorum.

0

her ülkücünün gizli yarasıdır çok başarılıdır aslında ahmet kaya nın neredeyse bütün şarkıları kaynı olan yusuf hayaloğlunun şiirleridir

0

ahmet kaya şarkıları müziği ve sözleri itibariyle çok hoşuma gidiyor. normalde o tarz pek dinlemem ancak ahmet kayanin bir çok şarkısını severek dinlemişimdir.

0

ahmet kaya iyi bir şarkıcı ama düşünce yapısı bana uymuyor. sözler de ona ait değil diye biliyorum. yusuf hayaloğlu nun çoğu.