0

bir ev kadınının evde yaptigi işler çoktur.ilk olarak sabahlar erkenden kahvaltıyı hazirlayip eşlerini cagiririlar.kahvlati yaptiktan sonra eşini işe yollar.eşi işe gittikten sonra ev hanimi bulaşıklari yikar.evi süpürüp siler.evin esyalarinin tozunu alir.tuvalet banyoyu yikar.balkonunu yikar.çamaşırlari yikayip sererler.bide çocuk oldugu zaman hem ev işi hemde çocuga bakmak çok zor olur.sonra akşam vakti gelir.yemek hazirlar.yemek yendikten sonra bulasiklaribyikar ve cay demler.caylarini ictikten sonra tekrar bardaklari yikarlar.ve sonra uyku vakti gelir.uyurlar.sabah olur.ve yine ayni seyler

0

ev hanımı neler yapmaz neler dünyanın en zor mesleğidir ev hanımlığı.bir ev hanımı sabah erkenden kalkar çocukları varsa okula gidiyorsa onlara kahvaltı hazırlar.onları okula gönderir dualarıyla.sonra mutfağı toplar eşi kalkar onu yedirir.sonra alışverişe gider alışverişte en sagkiklisını en ucuzunu en iyisini alıp gelir.yemek yapar yemekler pişerken.evi süpürür supurdukten sonra siler.sonra lavabolari temizler bilasiklari yıkar çamaşırları yıkar yıkandıktan sonra kuruması için aşar.bilasiklar yıkandıktan sonra onları yerleştirir.o arada yemeklerede bakar.evi toplar.tozları alır.camları siler.yatakları toplar.daha say say bitmiyor çocukları eve gelir karınları açtır onları yedirir.sonra eşi gelir onu yedirir.onları toplar bilasiklari yıkar.ćayı koyar çayın yanına bir şeyler yapar. servis eder.çayları toplar.meyve getirir onları servis eder bittikten sonra bilasiklari yıkar.çocuklarını yatırır.evi toplar.farmettinizmi hiç oturmadı bir yere gitmedi televizyon izlemedi sohbet etmedi annenizin karınızın kıymetini bilin.

0

ev işleriyle ilgilenmek yemek yapmak örgü dantelle uğraşmak altın günlerinde dedikodu yapmak sosyal medyada dolanmak :)))

0

yemek yapmak,temizlik işlerini yapmak, mutfak bulasıklarını yıkamak, çamaşırları yıkamak,ev alışverişini yapmak,ugraşıcak örğü gibi hobilerle ilğilenmek,vs

0

sabah esiyle birlikte uyanip esine kahvaltilim hazirlar yolcular. ardindan 10 a kadar uyur kalkar ve kendine kahvalti hazirlar ayni zamanda muge anliyi izler. muge anli bitene kadar kahvaltisini toplar mutfagi toparlar. aksam icin yapacagi yemege on hazırlık yapar. camasirlari makinaya atar. camasirlar cikana kadar evi supurup siler tuvaleti banyoyu temizler etrafi toparlar camasirlar cikar camasirlari serer. mutfakta bulasik makinasindaki temizleri yerlestirir. aksamki yemegine baslar taa ki esi isten gelene kadar sonra sofrayi hazirlar toplar bulasiklari yerlestirir cayi yapar cerezi hazırlar cay icilir tepsiyi kaldirir mutfagi toparlar. ve son

0

bir ev erkeğinin yapması gereken isleri bir kadina yıkması durumudur.saymakla bitmez zaten.bir iş biter digeri baslar.hele esiniz evdeyse onun arkasini toplamak gibi eşsiz bir görev taniminiz daha olur ki tadından yenmez yani.

1

bir ev hanımı her ne kadar her şeyi ben dahil çok kişi yazsa da her gün bunların her birini yapmaz.. biraz abartırız ya ondan..
ben kendi adıma yaptıklarımı yazacağım..başkaları beni ilgilendirmez. ben uyanırım, önce kahvaltının hazırlanması lazımdır değil mi? neden kadınlar hazırlar diye kural olsun.. bizim evde eşim kahvaltıyı hazırlar.. ben hazıra konarım.. ama kahvaltı sofrasını ben kaldırırım.. sonra gün içinde evin süpürülmesi her gün olmaz eğer temiz ve tertipli isenin haftada iki kez elektrik süpürgesi ile süpürmek yeterli olur. ben o yüzden her gün toz alırım.. toz alırken örümceklere dikkat ederim.. ve laminentleri nemli aparat ile silerim.. önde ve arkada büyük balkonlarım var onları da her gün silerim.. ki günlük toz geçsin.. her gün yaptığım benim lavaboları ve tuvaletleri ovmaktır. bunu mutlaka yaparım. başka akşam yemeği hazırlama faslı olur..yapılacak yemekler düşünülür.. varsa önce alışveriş yapılır.. günlük bu kadar.. onun dışında eğer çamaşır varsa makineye atılır ve asılır.. haftada bir değil nevresimler değiştirilir.. 3/4 günde bir yüz havlularını değiştiririm. ayda bir camları silerim.. 3 ayda bir perdeleri yıkarım, bazen 4 aya da uzamış olabilir.. hep derim çok zor değildir, planlı programlı ve tertipli olursanız her şeyi kısa sürede bitirirsiniz. ev hanımlığı tembellik bana göre.. istediğin zaman işi istersen yaparsın.. keyfine kalmış.. haftalık bir de ütü yapmayı unutmayalım.. :)

0

temizlik yemek ütü çamaşır bulaşık zaman kalırsa dedikodu:)

0

evi temizlemek ütü yapmak çocuklara bakmak yemek yapmak ve benzeri şeyler

1

bir ev kadını ilk baş okula giden bir çocuğu varsa ona kahvaltı hazırlar, sonra diğer çocuğu evdeyse onu uyandırır. bu kez ona ayrı kahvaltı hazırlar ve bulaşıkları yıkar. sonra evde kirli yerler varsa temizlik yapar. sonra çocukların elbiselerini yıkar ve elbiseleri asar. sonra ütü yapar. daha sonra akşam yemeğini düşünür ve onu yapar. sonra bulaşıkları yıkar. en son yatakları hazırlar ve son bulur.

0

kahvaltı , kahvaltıda sonra bulaşık , sonra koca işe gidince , ev temizliği ; halılar silinir , yerler vileda ile silinir, kapılar silinir , ahşaplar ve aynalar spreyle temizlenir ev makineye çekilir silkelenecek halılar silkelenir sonra tuvalet banyo yıkanır. sonra kirli çamaşırlar yıkanır bakarsın öğle saati gelmiş eşin eve gelecek yemek hazırlamak lazım , çamaşırlar makine de iken yemeği hazırlar ocağa koyarsın , makine durur çamaşırları asarsın, yemek pişer eşin moladan eve gelir masayı hazırlar yemeği koyarsın yersiniz içersiniz, eş işe gider bulaşık yıka çamaşır topla katla , yerlerine koy, sonra diğer renkli çamaşırları yıkamak için makineye koyarsın , elim yüzüm düzelsin diyip biraz telefona bakar kendine vakit ayırırsın bakarsın ki makine durmuş saat ilerlemiş akşam yemeği yok , çamaşır as , yemek hazırla , çıkan bulaşığı yıka , kuruyan çamaşırı katla yerlerine koy, koca gelsin masa hazırla yemek yesin bulaşık yıka sonra çay koy çay içsin meyve koy meyve yesin kahve koy kahve içsin tatlı ister , sonra uyur . kadın yıkasın bulaşığı düşünü alıp uyusun. işte bu durum.

0

sabah kahvaltı hem oğluma ayri hem babaya ayrı sonra kahvaltı sofrasini topluyorum oğlanin öğle yemeğini hazırlıyorum bu arada makineye çamaşır atıyorum evin günlük temizliğini yapıyorum oğlanı uyutiyorim kalkiyor meyvesini yiyor onunla oyun oynuyorum öğle yemeğini yedirip tekrar uyutuyorum bu arada camasirlari tabii ki asiyorum oglan uyurken aksam yemegini yapiyorum uyaniyor yogurt yiyor meyveli onu yapip yedirip tekrar oyun buarada ben hala yemek yemedim tekrar uyku o arada ütü yapıyom tekrar uyaniyor oyun tekrar akşam yemegini yapuyom oglanin yiyor tekrar oyun ve uyku saati uyutuyom baba geliyor sukur yemek yiyorum mutfagi topluyorum meyve cay yatiyoz gece surekli oglana uyaniyom onlar ayri zaten yarimyamalak uyku ile uyanip tekrar ayni devam

0

her gün aynı şeyler hafta içi müğe anlı ve gelinim mutfakta izlemek :)

0

ben sabah kalkarım elimi yüzümü yıkarım kahvaltımı hazırlarım . sonra oğlumun karnını doyurur sonrada ben yemek yerim kirlide camasirlarim varsa makinaya atarım ondan sonra evi temizledim her yeri balkonlar vatana kadar bazende hiç temizliyemiyom çünkü benm oğlum beni bırakmıyor ağlıyor çığlık atıp bacağına sarılıyor ondan bazen yapamıyorum isim bittikten sonra çamaşırları asarim kurulduğunda alırım katlsrm yerine koyarım bana göre ev işi çok basit ama benm oğlana bakmak çok zor km geliyorsa 4 çocuk anası benim kaynanam benm oğluma bakamıyorum bu çocuk 10 çocuğa bedel bu ne diyor böyle ben oğlum gibi bir çocuk hiç görmedim bu hayatta ne kadar yaramaz ,şımarık ,huysuz,karı gibi habire ağlıyor piskolojimi bozdu benim piskolojisi denilen birşey kalmadı gece uyumuyor nasıl dayanır anlamadım ben evde bütün gün işte hep böyle oğlumla ilgileniyorum benm oğlanlar ilgilenmiyor 100 tne evi temizlemeye razıyım hatta abartısız söylüyorum fazlada temizlerim çünkü poyraz bakmaktan daha iyidir :)) o kadar asi ,huysz birisi babası yaptı hep babasının ben var ya :)))

2

kahvaltı, bulaşık, ütü, yemek yapmak, sofrayı serip kaldırmak, çay demlemek...

0

kahvaltı hazırlar
kahvaltıyı toparlar
yatak düzenler
evi temizler
akşam yemeği yapar
akşam yemeği hazırlar
akşam yemeği toparlanır .
çay hazırlanır
toplanır :)

0

bulasik yikamak
evi silip supurmek
camasirlari yikamak asmak
yemek yapmak :):):) sayarken ben yoruldum:))₺

0

yemek yapar bulaşık çamaşır tv seyretmek vs

0

toz almak, çocukları ile ilgilenmek, yemek yapmak, bulaşık yıkamak, etrafı makineye vermek, banyo ve lavaboyu yıkamak.

0

ev kadınlarının yapmadığı ne var acaba yani hemen hemen her şeyi yapıyorlar ev temizliği,çocuk bakımı ,kıyafetleri yıkamak ,kıyafetleri ütülemek,yemek yapmak ,misafir ağırlamak yeri geldiğinde tadilat işi yapmak.