0

henüz hiç bulunmadım ama bulunmak isterim.

1

aslında her kişinin her bireyin ara sıra bu tür vakıflara bagış yapması gerektiğini düşünüyorum 1 lira3 lira 5 lira 10 lira gibi makul rakamlar kimseye dokunmayacagı düşüncesindeyim damlaya damlaya göl olur deyimi burda işe yarayacaktır hakikaten mehmetçik varkfı türkiye de yardımı muhtac yada yardım edilecek bagış yapılacak bir vakıf tır fetö ya ev villa yahut her ay düzenli para yardımı edenler bu ve bu tür vakıflara neden yardım etmezler esas bu tip yardım kuruluşlarına yardım edilmesi taraftarıyım

0

imkanim olsada yapabilsem..
rabbim nasibeder de olursa mutlu olurum.

0

mehmetçik vakfı'na bugüne kadar hiç bağışta bulunmadım ma imkanım olursa bir gün mehmetçik vakfı'na bağışta bulabilirim

0

evet tabii ki bulundum herkes gibi bu önemli bir bağış yeri

0

hayır.mehmetçik vakfına hiç bağış yapmadım.ama bence yapılmalı.

0

hayır hiç bulunmadım yapılan hayırların şehit ailelerine verilmediğini öğrendikten sonra da asla yapmam.

0

fırat kalkanı sırasında ınstagramda mehmetçik vakfı için bağışta bulunmak isteyen şu numara mesaj atabilir diye paylsşımlar yapmışlar bende hemen görür görmez, iki defa mesaj yolladım 10’ar liradan 20 lira bağış yapmıştım. bağış yaptıktan sonra tüm sosyal medya araçlarında hesabımdan paylaşımlar yaptım, millette atsın diye.

0

mehmetçik vakfına hiç bağışta bulunmadım

1

daha önce hiç mehmetçik vakfına bağışta bulunmadım.

0

hayır yapmadım ama yapmayı çok isterdim yani durumumum iyi olsaydı ben tüm vakıflara yardımda bulunurdum ama durumlar iyi olmayınca nasıl yardım edebilirim.

1

mehmetçik vakfına bu sene hariç her sene kurban bağışımızı yaptık.. kurban kesmeden oraya parasını yatırdık..bize sertifikası geliyor.. sonuçta iyi kötü herkes et yiyebiliyor.. mehmetçik vakfına elimizden ne gelirse yapmak zorundayız. ama bu yıl kurban kesmeye maddi açıdan imkan olmayınca kesim bağışını da yapamadık.. babam da hep oraya yapardı.. son 2 yıldır kızılay'a yapıyor beni kızdırıyor.. neyse.. herkesin kendi niyeti..