0

aslında çanakkkalede gezilebilecek çok fazla yer vardır. özellikle şehitlik yerleri herkez tarafından dikkat çeken bir yerdir ve bu sayede çok turist çekmektedir. ayrıca çanakkkalenin sahilide çok meşhur ve güzel bir yerdir. oralarda bol bol gezilebilir.

0

çanakkale enfes bir yer. tarihi, manzarası, denizi. her karışı görülmeye değer biryer. conk bayırı, kilitbahir kalesi, şehitlikler, truva, asos... bir tomar gezilecek yer var.
geçen ay kardeşimin yemin töreni için gittiğimde tekrar ziyaret ettim oraları. en son ilkokulda geziye gitmistik. kar yağışına rağmen çok güzeldi. herkese de tavsiye ederim.

0

çanakkale de benim en sevdigim yer kilit bahir ve conk bayiri

0

kilit bahir kalesi truva atı bildiklerim :)

0

turuva atı, deniz, müzeler, gelibolu yarımadası, aynalı çarşı, conk bayırı, tabyalar, similasyon merkexi, şehitlikler, çanakkale abidesi ve daha hatılayamadığım tarihi yerler mutlaka ziyaret edilmelidir.

0

"anakkaleye hiç girmedim ama şehitlerimizin mezarına gidip birer fatiha okuyup mezarlarını yıkamak en güzel ziyaret yeri olur bence

0

aynalı çarşı,conk bayırı, çanakkale şehitleri anıtı gezilcek yerlerdir.

0

çanakkale kara savaşı'nın olduğu yarımada gezilesi güzel bir yerdir. ayrıca bozcaada ve gökçeada yada gidilmelidir

0

en büyük hayalim çanakkale ye gitmek ve şehitlerimizin yerini ziyaret etmek çok güzel yer çanakkale

0

çanakkalede bir cok yere gezinebilir özellikle şehitlerimizin yerlerinde gezilebilir aslinda çanakkalede baya bi gezilcek yer var.

0

çanakkale bildiğimiz üzeri kurtuluş savaşından kalmıştır kahraman askerler imizin ilk önce onları ziyaret etmek gerek

0

çanakkale şehitler mezarlığı tarihi yerler çok güzel yerlerdir

0

ben bozcaadayı ve geyikliyi çok begenmiştim hepinize tavsiye ederim

0

canakkale geliboluda askerlik yapmis biri olarak o kadar fazla gezilcek yeri bulunmamaktadir.sadece truva atini gelibolu yarim adasini gezdiginiz zaman fazla bir yer kalmiyo.sahilleri desen odunluk sahili var harbi odunluk dumduz bir yer.

0

çanakkalede truva atı heykeli vardır. öncelere dayanmaktadır. çanakkale'nin simgesidir.

0

bir diyar düşünün ki güçlü bir tarih ile ayakta dursun,birde hem doğası hemde coğrafisi ile büyüleyici olsun;işte çanakkale böyle bir yerdir.büyük küçük herkes bilir bu ülkede,adına ne şiirler yazılmış,ne şarkılar söylenmiş; bu topraklar uğruna can veren onca mehmetçik için ne ağıtlar yakılmıştır.çanakkale,günümüzde yanlızca gezip göreceğiniz bir kent değil,sizin tarihte sürükleyecek kadar güçlü bir şehirdir.tarihin tozlu,birazda hüzün dolu sayfalarını aralarken muhteşem bir doğaya tanıklık edebileceğiniz çanakkale,hem tertemiz bir deniz ile çevrili olması hem de yemyeşil bir tabiatı ağırlamasıyla,türkiye’nin mutlaka görülmesi gereken önemli durakları arasında bulunuyor.
1-çanakkale şehitliği ve şehitler anıtı
2-truva antik kenti
3-aynalı çarşı
4-kilitbahir
5-conkbayırı
6-çanakkale deniz müzesi
7-asos antik kenti
8-arkeoloji müzesi
9-57.alay şehitliği ve anıtı
10-gökçe’ada
11-1915 seddülbahir savaş malzemeleri müzesi
12-gelibolu yarımadası tarihi milli parkı
13-kilitbahir kalesi
14-saat kulesi
15-kazdağı milli parkı (ida dağı)
daha sayamadığımız onca yerle vardır.

0

conk bayırı mehmetcik parkı çanakkale şehitler parkı çanakkale truva aslında çanakkaleyi çanakkale yapan savaşın olduğu yere gitmek yeterli ilk buraya gidinde sonra tarihi yerlere gidin..çanakkale tarih kokuyor. medeniyetlerin taihi eserleri ve doğa parkları dolu basit bulunur

0

çannakale doğal güzzelkleri ve şehit yerelri gezilir .

0

geliboluyu kesin gezin.. conkbayirina, sehitliklere, sehitler anitina orada ziyaret edeceksiniz cunku.... karsiya grctiginizde truva atina, aynali carsiya ve nusret mayin gemisine kesinlikle gidin.

0

canakkale cok guzel bir yer
gezilmesi gorulmeai gereken basta olan yerlerden biri
gelibolu yarim adasi
truva
aynali carsi
sehitlikler
ve bi ton tarihi yer var say say bitmez