0

yeni malatya spor takımına bir göz atacak olursak eğer, gerçekten bu sene çok başarılı bir futbol grafiği çiziyorlar diyebilirim. özellikle erol bulut takımı çok iyi yönde etkiliyor ve çok başarılı bir teknik direktör dönemi geçirdiğini söylememiz mümkündür diye düşünüyorum. baktığımız zaman yeni malatyaspor 28 puanla başakşehir'in arkasından 2. sırada gözüküyor böyle oynamaya devam ederse yer bana göre başakşehir ile şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan birisi olacaktır düşüncesindeyim. ancak anadolu takımları genelde böyle şampiyonluğa oynadıkları zaman aniden bir düşüş yaşarlar ve bu düşüş uzun süreli olur umarım yeni malatyaspor böyle bir düşüş yaşamaz. ve sene sonunda en azından ligi 2. sırada bitirir. her zaman ligde ilk 4'te büyük takımları görmekten sıkıldık umarım bu sene bir anadolu takımı şampiyon olur.

0

malatyasporu bilmemde türkiye ligi zaten sürprizler ligi her maçta olabilir yani

0

erol bulut'un takımı bu sene gerçekten çok başarılı gözüküyor aynı başarıyı devam etmesi halinde neden şampiyon olmasın ki malatya şehri için böyle bir şampiyonluk çok güzel olurdu

1

malatyaspor sürpriz yapar mı? yapar neden yapmasın.. ama kimle oynuyor bilmiyorum..fenerbahçe ise yapmasın..yenilsin.. diğer takımları yenebilir bence hiç mahsuru yok.. :)