0

genelde hocalarımı örnek alırım.ve üniversite de mikrobiyoloji hocam var.hayata bakış açısı hep olumlu yönde ve bana da ilham oluyor.

0

örnek aldığım kimse olmasa bile yaptığı işleri takdir ettiğim birkaç insan var. ancak tam anlamıyla şunun gibi olmak istiyorum dediğim kimse yok. herkes kendi olmalıdır. kendi içerisinde herkes farklı bir karakterdir. bulunduğunuz yerlere belki tavsiyeler alarak veya taklit ederek gelebilirsiniz ancak daha da ileriye gitmek için orjinal olmak gerektiğini düşünüyorum. bu sayede belki de örnek aldığınız insandan daha ileri gidebilirsiniz. bu konuda tek istisna hz. muhammed s.a.v'dir. onun gibi olamasam da ona yakın olabilmeyi çok isterdim. yalnız dürüst olmak gerekirse bu konuda çok bir şey yaptığım da söylenemez kendimce iyi yürekli olmaktan başka. diğer taraftan insanın kendisi olarak bir şeyler yapmayı istemesi ve başkalarının onu örnek almasını sağlamasını yeğlerim.

0

evet var bülent aramaz’ı kendime örnek alıyorum. herkes ona mafya gözü ile baksada ben onu cok yakından tanıyan birisiydim. aynı mahallede oturduk sohbetimiz,muhabbetimiz derindi. o beni severdi ben onu. hakkında herkes bi seyler söyledi fakat ben tanıdıgım için onun nasıl bi insan oldugunu çok iyi bilirim. bülent aramaz ankaranın gariban babasıydı. yardıma ihtiyacı olanlar yardım ederdi. her zaman haklının yanında olup kimseye haksızlık etmez ve ettirmezdi. sırf uyusturucu saatıp gemcleri zehirlediği için 7 ayrı eglence mekanını kursunlattı. her zaman milletin iyiliği için savastı. bilen bilir tanıyan tanır. böyle bir delikanlı görmedim ben. bu yüzden ben rahmetli bülent aramazı kendime örnek alıyorum. birde söylemek isterim ki o mafya damgasını hak eden bir insan diğildi. internetten arastıra bilirsiniz.

1

örnek alsam da onun gibi asla olamam..ama bende bir gün maddi açıdan rahatladığımda onun gibi kız öğrencilere özellikle ve de ekonomik durumu olmayan öğrencilere yardım edeceğim.. eşime de dedim 2 öğrenciye her ay burs vereceğiz.. bir nevi vasiyet ettim eşime.. ben ölürsem de sen vereceksin.. o da tamam dedi.. hayalim bu hayalimdeki bu örnek kadın ise rahmetli türkan saylan.. saygı ve rahmetle..

0

kendime örnek aldığım kimse yok çünkü ben her zaman kendim gibi davranmayi seven biriyim kimse gibi olmamda insanlardan her zaman farklı olmak isterim .