0

allah göstermesin hiç kaybetmedim ya çalındı ya sans oyunlarında harcamısımdır yada ihtiyacı sahiplerine vermişimdir

1

bugüne kadar dolandırılmak suretiyle kaybettiğim en yüksek para 50000 (ellbin) abd dolarıdır. beni dolandırdılar, ya da bu parayı dolandırıp, yiyebileceklerini zannettiler, ancak havalarını alırlar, hayatlarını ipotek ettiler.

0

300 tl hala aklıma geldikçe moralim bozulur (öğrenciyim)

0

off kaybettim en yuksek para bin tl cıvarıydı ama okadar abes bir durumki hiç kimse yanımda degılken birden kaybettim sacmaydı belkide calındı desek daha doğru fakat buna da kimsenin gunahını almak ıstemem o yuzden ıste boyle en fazla kaybettım para 1000 tl idi

0

cok sukur en cok kaybettigm para yirmi tl ydi ben cebimde fazla para tasimam nekadar lazimsa okadar alirm o yirmi tl tide bakkalda oğluma cipsi alirken dûsurmustum yanlislikla sonra gittim bakkala dedim burda yirmi tl dusurdum diye ama bakal amca görmemis elim bos ciktim ben biraz dikkatli bi insanimdir suana kadar pek kayip ettigm sey yoktur

0

yaklaşık 12.000 kadar bir meblağı kaybettim. ama yeniden kazanma yolundayım. hahaha

0

kaybettiğim çok makul miktarda bir para olmadı. ama birkaç gün sonra az bir miktar deneme amacıyla kaybedeceğim. instagram da bir butik sayfası denemek amacıyla 120 kaybetme ihtimalim var.

0

kaybetmenin çeşitleri vardır. şimdi yolda düşürdüğüm paraysa 50 lira 100 lira kaybettim . ama bahsettiğimiz şey borsa dolar yatırım fonuysa rakam artar . iddia dan kaybettiklerimi saymıyorum bile ama tek seferde 500 lira kadar bu gibi şeylerde kaybetmişliğim var . bunları sadece kaybetmek olarak bakmıyorum kazandığım da olduğu için bazı riskler alıyor insan . tabi ki kumarın sonunda kaybeden her zaman biz oluruz ben kârlı çıkanı hiç görmedim . servetim oldu diyeni hiç görmedim

0

yani benim yüksek bir miktarda para kaybettim hiç olmadı ufak tefek 1 tl 5 tl falan para belki kaybetmişim ama para değil de 2 defa ben telefonumu çaldırdım bir keresinde o eski telefonlarda o zaman 130 tl değerinde cebimden çaldılar ben dubai'de alışveriş yaparken cebinden çıkarmışlardı o telefonum gitti yani o da bir maliyeti sonuçta bir defasında da 2 sene önce ben oğlumu okuldan alırken orada onun fotoğrafını çektim oğlum yeni okuma öğrenmişti ben ona yıldız takmışlardı ben de telefonu götürdüm onun fotoğrafını çekmek için işte fotoğraf çektim telefonu cebime bıraktım birkaç adım yürüdükten sonra elimi cebime atınca telefon yoktu cebimde çalmışlardı telefonum o zaman 700 tl değerinde işte sonradan koştum şeye bakalın yanına telefonu aldım kendi numaranı aradım açtı konuşmadı ben dedim lütfen sen kimsin telefonumu almışsan geri getir okulun yanında bekliyorum benim telefonumu getir geri getirin maalesef gelip getirmedi yani toplam telefonlardan 1200 tl kaybettim olmuş.

0

2000 tl calmisdilar cok aglamisdim.. cok uzulmusdum

0

ben genelde çok para kaybetmem çünkü kaybedecek kadar para taşımıyorum yanımda okula giderken yola parası alıyorum o kadar yani o da zaten telefon kabının arkasında duruyor kaybetmem imkansız ama bugüne kadar elime para geçtiğimde kaybettiklerimi toplarsam yirmi lirayı geçemem bence fazlası olamaz

0

100tldir kaybettim para başka da kaybetmedim kolay kolay kaybetmem

0

para kaybetmedim çünkü param hic yok. elime hic para gecmiyor. bayanim ve cok ihtiyacim oluyor ama yok iste. zaten buralarda takilma sebebimde belli. eger ilerde cok param olurda kaybedersem iste ozmn girip tekrar cevap vericem:)

0

küçük mevlalar kaybettim. üç lira, beş lira gibi birşey. çok büyük paraları yanımda taşımam.

0

200 lira kaybettiğim en yüksek miktarda para idi içim yandı ama olan oldu sağlık olsun .

0

en son 50tl kaybettim inşallah ihtiyacı olan birine gitmistir

0

kucukken bayramlarda olurdu cebimden felan duserdi 5-10 felan filan derken bu zamana kadar hepsini toplarsak sanirim yanlislikla bi 50 lirayi sokaga atmisizdir :))

1

kaybettiğim en yüksek para 20 liraydi. seneler öncesinde iyi psraydi aslında. bu sebeple cok üzülmüştüm. simdi olsa muhtemelen o kadar uzulmem.