2
2

hayatta beklentim bir yuva kurmaktır. bunu da sevdiğimle beraber mutlu, huzurlu günler geçirmektir.

2

hayattan mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam bekliyorum.

0

açıkçası hayattan herhangi bir beklentim yok yani ümidim yok diyelim. özgür olmak ,özgür yaşamak belki ama söylediğime ben bile inanmıyorum hayat nasıl sunsun ki bana şimdi :))

0

hayattan tek beklentim kendini yaşanılabilir kılması olur .

1

bu hayattan hiç bir beklentim yoktur. sadece tüm dünyada olmasa da kendi ülkemde adaletin, hukukun, eğitimin ve bilimin en iyi yerlere gelmesini canı gönülden isterim. ama ülkemde bu saydıklarımın hemen hepsi yaralı ve sorunludur. olması gerekenler durumların maalesef bizim ülkemizde olmaması çok üzücü. diğer ülkeler uzayda yaşam var mı yok mu? ararken, biz bu ülkede yıllarca başörtüsüyle, hacısıyla, hocasıyla, sakız orucu bozar mı'larla, minik kuşlarla uğraştık. elin oğlu atomu parçlarken, uzaya yolculuk yaparken biz saçma sapan şeylerle uğraştık durduk.

0

hayattan tek beklentim özgürlüktür. özgürlük benim için çok önemli bir seydir. özgürlüğüm kısıtlandıgı zaman kendi olmak istediğim ve yaşamak istediğim hayatı yaşayamam. benim için uygun görülen hayatı yaşarım. başka birisinin istediği gibi yaşadıktan sonra benim yaşamamın ne amacı kalırki? bence kalmaz. bu yüzden hayattan tek beklentim tam özgürlüktür. özgürlüğümü kısa bir süre kaybettiğim için ne kadar önemli oldugunu biliyorum.

0

saglik.para.ask.duzenli bir yasam.basarili bir is adami olmak.

0

hayattan öyle çok büyük bir beklentim yok. çok şükür sağlığımız yerinde. konuşabiliyor görebiliyor dokunabiliyor hissedebiliyoruz yürüyebiliyorum koşabiliyorum en güzeli de yürürken ayağımızın altındaki o zemini hissediyoruz daha ne olsun.

1

hayattan beklentim sadece eşim çocuklarım ve kendim için öncelikle sağlıklı olmak..sonrasında kimseye muhtaç olmadan yaşamak.. elden ayaktan düşmeden ihtiyarlamak.. hep sevilmek.. çok sevilmek.. eşimin nefesini hep yanımda hissetmek.. çocuklarımın başarılarını izlemek onlarla gurur duymak.. kızımı çok sevmek.. çok sevmek.. yaşamanın anlamı benim için sadece çekirdek ailem.. başka beklentim yok.

0

sağlık ev araba düzenli gelir çok beklentim var sanırım

0

hayattaki beklentim sağlık huzur tabiki